Oyun Borderlands 3 Ultimate Edition 84 TL!

Mafia 1 Remake'de şöyle garip bir indirim yapsalar güzel olur. 🙂 10 saatlik oyuna 90 TL vermek istemiyorum. Şöyle 40-50 TL civarına düşse alacağım.
Ben 110TL vermiştim ama tüm başarıları alayım diye Classic zorlukta da bitirmiştim. O yarış görevini geçmem 3 gün sürdü.

Mafia 1 Remake'de şöyle garip bir indirim yapsalar güzel olur. 🙂 10 saatlik oyuna 90 TL vermek istemiyorum. Şöyle 40-50 TL civarına düşse alacağım.

Ben 2002 versiyonu oynadım sırf indirim gelmedi diye, gerçekten insanların abarttığı kadar zor değil. Sadece bazı bölümlerde aşırı odaklanmak gerekiyor. Eski oyundaki diyaloglar çok daha başarılı özellikle final sahnesi. Kanser olduğum birkaç yer vardı ama yarış bölümünü tekte geçmiştim. Halen gideri var ama casual oyunculara göre değil biraz mazoşist olmak gerekiyor.

Mükemmel indirim. Borderlands 2 oynama fırsatım olmuştu çok beğenmiştim, Borderlands 3 videoları izlemiştim bir iki tane de. Oyun süper ve DLC'ler ile bu fiyata mükemmel bir seçenek. Şahsen bu tarz oyun arıyor olsaydım kesinlikle bu fiyatı öderdim, hak ediyor.

@Osman Nuri23 2K cimri firmadır hocam. Yapmaz, adamlar para uğruna Mafia 2'yi hiç etti. Biliyorsunuzdur onun hikayesini. Para uğruna birçok şeyi oyundan kaldırıp DLC ile satmayı denediler. Bu işi bile beceremedi 2K firması, 2K firması benim gözümde beceriksiz bir firmadır. Mafia 3 rezaletini hiç hesaba katmıyorum da onun geliştiricisi sanırım Hangar 13'dü.

Geçen baktığımda 168di çok iyi indirim olmuş 120-150 civarlarına düşmesini bekliyordum. Epic de bedavaya verdiler ama dlcleriyle steam üzerinden tekrar alırım. Teşekkürler bildirim için.

Edit:

1665745809214.png

anlıyorum...

Son düzenleme:
56 yerine 86 yazmış bizim yarım akıllı 2K. Ben de almıştım. Bariz belliydi indirimin düzeltileceği. 2K fiyatlarını belirleyen çalışanlarına çeki düzen vermesi lazım.

İşin komik tarafı bu ikinci kez oluyor. 2K'nın oyunları indirime girdiğinde DLC'li paketlere daha dikkatli bakmak lazım. Bu indirim beklediğimden uzun sürdü, bir önceki hata 45 dakika civarında sürmüştü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı