Borderlands Collection: Pandora’s Box Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Borderlands Collection: Pandora's Box

Gearbox popüler bilimkurgu oyunu Borderlands serisini hiç deneyimlemeyenler veya koleksiyonu tamamlamak isteyenler için Borderlands Collection: Pandora’s Box dijital koleksiyonunu duyurdu. 2K Games’in basın açıklamasına göre, 1 Eylül’den itibaren satışa sunulacak olan koleksiyon şu oyunları içeriyor: Borderlands 1 Borderlands 2 Borderlands 3 Borderlands: The Pre-Sequel Tales from the Borderlands New Tales from the Borderlands Koleksiyonda 2022 […]

Devamı: Borderlands Collection: Pandora’s Box Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Kesinlikle fiyatını hak etmiyor. 2K yine bizi cepleme peşinde anlaşılan.

Evet hocam oyun zaten kötü ayrıca oyunda Türkçe dil desteğide yok.

Evet hocam oyun zaten kötü ayrıca oyunda Türkçe dil desteğide yok.

Ama ryo sevenler ve looter shooter sevenler için iyi bence 2.oyundan sonra bozdu borderlans serisi 3.oyunda güzel fakat eksikleri var ama gene de oynanmaya değer türü sevenler için.

Valla arkadaşlar, kötü dediğiniz oyunu sevene tonla insan var. Ve bence bu kadar içeriğin böylesine bir fiyata satılması, kaçırılmayacak bir fırsattır. Looter Shooter denince akla ilk gelen oyunlar arasında yer alıyor. Looter Shooter seven adam bu seriden keyif alır.

Borderlands serisi çok güzeldir. Alacaklara tavsiye ediyorum. Fiyatı fena değil. Yalnız biraz birbirine benzer. 1, 2, 3'ü üst üste oynarsanız sıkabilir. Yayarak oynamakta fayda var. Evreni, havası, karakterleri, çizim tarzı vs. çok hoşuma gider. Açık dünya değildir, parça parçadır ama yine de dünyası çok güzel. 1'i hiç oynamadım. 2 ve 3'ü oynadım, çok beğendim.

Borderlands serisi çok güzeldir. Alacaklara tavsiye ediyorum. Fiyatı fena değil. Yalnız biraz birbirine benzer. 1, 2, 3'ü üst üste oynarsanız sıkabilir. Yayarak oynamakta fayda var. Evreni, havası, karakterleri, çizim tarzı vs. çok hoşuma gider. Açık dünya değildir, parça parçadır ama yine de dünyası çok güzel. 1'i hiç oynamadım. 2 ve 3'ü oynadım, çok beğendim.

Hocam ben 2.oyunu çok sevdim özellikle uzayda geçen DLC'si. Sektörde çok az uzay oyunu var birkaç istisna dışında :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı