Borderlands Game of the year Edition ücretsiz mi oldu?

WeeDStrikeR

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_4.png

Böyle bir haber gördüm ama Steam'e baktığımda paralı olduğunu gördüm sizce bu yalan haber mi?

18 Nisan – 23 Nisan 20:00 tarihleri arasında oyuna ücretsiz erişim sağlamak isteyen kullanıcılar, şimdiden Steam ve Xbox Store üzerinden ön yükleme işlemini başlatmak zorundalar.Oyun'da kullanıcılar için herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Bu şekilde yazıyor ama bende baktım Steam de ücretsiz değil. Yalan haber olabilir belki bilemem.

18 Nisan – 23 Nisan 20:00 tarihleri arasında oyuna ücretsiz erişim sağlamak isteyen kullanıcılar, şimdiden Steam ve Xbox Store üzerinden ön yükleme işlemini başlatmak zorundalar.Oyun'da kullanıcılar için herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Bu şekilde yazıyor ama bende baktım Steam de ücretsiz değil. Yalan haber olabilir belki bilemem.
Aynen steam'de paralı

Eki Görüntüle 539858

Böyle bir haber gördüm ama Steam'e baktığımda paralı olduğunu gördüm sizce bu yalan haber mi?

Hem evet hem hayır. Oyunu 18-23 Nisan tarihleri arasında indirip oynayabilirsiniz ancak 23 Nisan saat 20:00 anından itibaren oynayamazsınız, oynayabilmek için satın almanız gerekir. Yani kısıtlı bir süre içerisinde bitirmeniz gerekiyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı