Gözlük kullanmıyorum. Fizikimde gayet iyi düzenli antremanlar yapıyorum ki hep Hazır olayım. Ameliyatta bir kez oldum ama küçük bir çizgi var yani. Olmadı estetik olurum.
Çevrendekilerin "Olamazsın" "Beceremezsin" dediğine bakma, kendi beceremedikleri şeyleri başkaları da beceremesin isterler, engel olmak isterler.
Sağlık problemin yoksa neden olamayasın, olursun elbette. Ancak askerlik kolay iş değil, yarın bir gün ailem olsun istersen 2 defa düşünmen gerekir.
Evet. Gerçekten Asker olmak istiyorum. Başka bir meslek düşünmüyorumki askerlikten vazgeçmeyeyim.
Gözlük kullanmıyorum. Fizikimde gayet iyi düzenli antremanlar yapıyorum ki hep Hazır olayım. Ameliyatta bir kez oldum ama küçük bir çizgi var yani. Olmadı estetik olurum.
Doğru. İnanın bende çok ama çok istiyorum ve her zaman mücadele edeceğim.
İşte bende ileride evlenmeyi hiç düşünmedim. Evliliği tamamen kafamdan attım diyebilirim. Asker olmak istediğim için evliliği kendime çok uzak görüyorum. Şu aralar maalesef şehit haberleride geldikçe isteğim daha çok artıyor ve onların ailelerini görünce içim daha da kötü oluyor. Bende arkamda en azından yetim çocuklar ve hayatı bitmiş bir eş istemiyorum. Bu nedenle evlenmeyi düşünmüyorum.
Borda kuvvetlilerin sınavlarını izle. Eğer yapabilirsen olabilirsin. Ama baya zor şartlarda sınav oluyorlar. Elini halatla bağlayıp denize atıyorlar kurtul diyorlar o_o . Haberde görmüştüm adamı atıyordu adamda kurtuldu ben olsam. 30snde boğulmultum.