Şu 2-3 haftalık düşüş yüzünden borsa batmadı, illaki yükselecek yine. Ytd.
Çorba parasına halka arza girip çıkanlara iyi oldu. Onun dışında son arzlar da gelen sermayeyi borç ödemeye kullandığı için normal. Yükseleceğini düşünüyorum. YTD.Yine de üzdü.
Çorba parasına halka arza girip çıkanlara iyi oldu. Onun dışında son arzlar da gelen sermayeyi borç ödemeye kullandığı için normal. Yükseleceğini düşünüyorum. Ytd.
Harbiden 4 milyon katılım neÇorba parasına halka arza girip çıkanlara iyi oldu. Onun dışında son arzlar da gelen sermayeyi borç ödemeye kullandığı için normal. Yükseleceğini düşünüyorum. YTD.
Niye iyi oldu yani bu kızgınlığın sebebini anlamadım. Adam günlük trade yapmıyor, manipülasyon yapmıyor, legal dolandırıcılık yapmıyor, bilmem anlatabildim mi. 3 kuruşu 5 kuruş olunca alıyor gidiyor, ne suçu var ki. Alan memnun veren memnun.Çorba parasına halka arza girip çıkanlara iyi oldu. Onun dışında son arzlar da gelen sermayeyi borç ödemeye kullandığı için normal. Yükseleceğini düşünüyorum. YTD.
Niye iyi oldu yani bu kızgınlığın sebebini anlamadım. Adam günlük trade yapmıyor, manipülasyon yapmıyor, legal dolandırıcılık yapmıyor, bilmem anlatabildim mi? 3 kuruşu 5 kuruş olunca alıyor gidiyor, ne suçu var ki. Alan memnun veren memnun.
Alan memnun veren memnun ama uzun vadeli yatırımcılar memnun değil. Ben de çok beklemiyorum halka arzlarda ama sırf onlar yüzünden halka arzlar çok düzensiz oluyor.Niye iyi oldu yani bu kızgınlığın sebebini anlamadım. Adam günlük trade yapmıyor, manipülasyon yapmıyor, legal dolandırıcılık yapmıyor, bilmem anlatabildim mi. 3 kuruşu 5 kuruş olunca alıyor gidiyor, ne suçu var ki. Alan memnun veren memnun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.