Borsa bu sene iyi gider mi?

Çorba parasına halka arza girip çıkanlara iyi oldu. Onun dışında son arzlar da gelen sermayeyi borç ödemeye kullandığı için normal. Yükseleceğini düşünüyorum. Ytd.

Hepsi balinalar yüzünden küçük yatırımcıyı batırdılar.

Çorba parasına halka arza girip çıkanlara iyi oldu. Onun dışında son arzlar da gelen sermayeyi borç ödemeye kullandığı için normal. Yükseleceğini düşünüyorum. YTD.
Niye iyi oldu yani bu kızgınlığın sebebini anlamadım. Adam günlük trade yapmıyor, manipülasyon yapmıyor, legal dolandırıcılık yapmıyor, bilmem anlatabildim mi. 3 kuruşu 5 kuruş olunca alıyor gidiyor, ne suçu var ki. Alan memnun veren memnun.

Niye iyi oldu yani bu kızgınlığın sebebini anlamadım. Adam günlük trade yapmıyor, manipülasyon yapmıyor, legal dolandırıcılık yapmıyor, bilmem anlatabildim mi? 3 kuruşu 5 kuruş olunca alıyor gidiyor, ne suçu var ki. Alan memnun veren memnun.

Adam haklı dağılın.

Niye iyi oldu yani bu kızgınlığın sebebini anlamadım. Adam günlük trade yapmıyor, manipülasyon yapmıyor, legal dolandırıcılık yapmıyor, bilmem anlatabildim mi. 3 kuruşu 5 kuruş olunca alıyor gidiyor, ne suçu var ki. Alan memnun veren memnun.
Alan memnun veren memnun ama uzun vadeli yatırımcılar memnun değil. Ben de çok beklemiyorum halka arzlarda ama sırf onlar yüzünden halka arzlar çok düzensiz oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı