Alabilirsin ama borsa işleme başladığı anda işlemin onaylanır. 10 ile 18 arası.Biz niye sabah akşam aranıyoruz![]()
Alabilirsin ama borsa işleme başladığı anda işlemin onaylanır. 10 ile 18 arası.Biz niye sabah akşam aranıyoruz![]()
Gedik ve midas arasında kaldım hocamAracı kuruluşa bulaşmayın daha sonra musallat oluyorlar. Bankadan işlem yapın en iyisi.
Midas ve gedik arasında kaldım hocam gedik arayüzü güzel geldi ne yapmalıyım sizceHisse alımları için Midas'ı öneririm. Artık hiçbir türlü komisyon vs. de almıyorlar. (Hiçbir türlü aranıp rahatsız da edilmiyorsunuz?) Yıllardır aktif işlemler yapıyorum hiç sorun yaşamadım. Hisse Halka arzlara katılmak için de Ziraat ya da Vakıf Yatırım öneririm, diğerlerinin çoğu hesap işletim ücreti alıyor.
Kesinlikle Midas kullanmalısınız. Gedik yatırım komisyon alıyor ve yine Midas'a göre daha az tercih ediliyor.Gedik yatırım ve Midas arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz gedik güvenilir mi?
Gedik ve midas arasında kaldım hocam
Midas ve gedik arasında kaldım hocam gedik arayüzü güzel geldi ne yapmalıyım sizce
Mirasın artıları nedir hocamKesinlikle Midas kullanmalısınız. Gedik yatırım komisyon alıyor ve yine Midas'a göre daha az tercih ediliyor.
Mirasın artıları nedir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.