Boruto izleme sırası

hu_bris

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2020
Mesajlar
53
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Naruto Shippuuden izledim Boruto'yu izleyeceğim. Ama sırasını bilmiyorum. 2 filmi varmış ama ilk Boruto: Narotu the movie mi izlemem lazım yoksa direkt Boruto: Naruto Next Generation izlemem lazım?
 
Filminde olup da animesinde olmayan bir sahne hatırlamıyorum, direkt olarak animesine geçebilirsin sanırım. Ekstra olarak bana düşmez ama, Boruto'nun animesinin yeterince kötü olduğunu düşünüyorum. Mangasının iyi olduğunu söylüyorlar ama manga okumayı sevmediğimden ben bakmadım, eğer manga okumayı seviyorsan aklında bulunsun.
 
Borutonun filmini izlersen animenin ilk 50 bölümünü falan izlemene gerek kalmıyor çünkü filmi o bölümlerin özeti gibi bir şey istersen izle filmde geçen sahneleri atla ya da direkt animeden izlemeye başla. Yada arkadaşın dediği gibi mangasını okuyabilirsin çünkü anime çok yavaş ilerliyor 180 bölümde ana konuya daha yeni yeni girmeye başladılar 😀 ama mangasının çizimleri bana çok kötü geldiği için ben animesini izliyorum.
 
Boruto'nun izleme sırası yok mu?
Boruto'nun izleme sırası yok ama arkadaşın da dediği gibi 72'inci bölümden başlamalısın bence başlayacaksan tabi, yanlış hatırlamıyorsam tabi, filmini izlersen 72'den başla filmdeki ve animedeki savaşın çok ufak farklı detaylarını görmüş olursun. Keşke manga takip etseydim dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı