YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #1 Merhaba, ben borutoya 217. bölüme kadar izledikten sonra bırakmıştım ve üzerinden 1 yıl geçti. Sizce borutoya sıfırdan başlanır mı?
Merhaba, ben borutoya 217. bölüme kadar izledikten sonra bırakmıştım ve üzerinden 1 yıl geçti. Sizce borutoya sıfırdan başlanır mı?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 13 Şubat 2023 #2 YusufBeyT dedi: Merhaba, ben borutoya 217. bölüme kadar izledikten sonra bırakmıştım ve üzerinden 1 yıl geçti. Sizce borutoya sıfırdan başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Kısa cevap Hayır.
YusufBeyT dedi: Merhaba, ben borutoya 217. bölüme kadar izledikten sonra bırakmıştım ve üzerinden 1 yıl geçti. Sizce borutoya sıfırdan başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Kısa cevap Hayır.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 Kesinlikle hayır
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 Hayır vaktinize yazık.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 Naruto ve Naruto: Shippuden izledikten sonra Boruto'ya nasıl başladınız hiç bilemiyorum. Kesinlikle hissiyat öldürücüdür. Kısacası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Naruto ve Naruto: Shippuden izledikten sonra Boruto'ya nasıl başladınız hiç bilemiyorum. Kesinlikle hissiyat öldürücüdür. Kısacası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #6 Uchiha Shisui dedi: Naruto ve Naruto: Shippuden izledikten sonra Boruto'ya nasıl başladınız hiç bilemiyorum. Kesinlikle hissiyat öldürücüdür. Kısacası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani bitirdikten sonra dedim buna da bir bakayim fakat 217. bölüme kadar zor dayanmıştım. Şu an neden tekrar başlayasım geldiğinide bilmiyorum.
Uchiha Shisui dedi: Naruto ve Naruto: Shippuden izledikten sonra Boruto'ya nasıl başladınız hiç bilemiyorum. Kesinlikle hissiyat öldürücüdür. Kısacası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani bitirdikten sonra dedim buna da bir bakayim fakat 217. bölüme kadar zor dayanmıştım. Şu an neden tekrar başlayasım geldiğinide bilmiyorum.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 13 Şubat 2023 #7 Uchiha Shisui dedi: Naruto ve Naruto: Shippuden izledikten sonra Boruto'ya nasıl başladınız hiç bilemiyorum. Kesinlikle hissiyat öldürücüdür. Kısacası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sırf otsutsuki ailesi fightları icin izliyorum.
Uchiha Shisui dedi: Naruto ve Naruto: Shippuden izledikten sonra Boruto'ya nasıl başladınız hiç bilemiyorum. Kesinlikle hissiyat öldürücüdür. Kısacası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sırf otsutsuki ailesi fightları icin izliyorum.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Şubat 2023 #8 Hayatına saygın yoksa izle.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #9 SouSage dedi: Sırf otsutsuki ailesi fightları icin izliyorum. Genişletmek için tıkla... Orada da cılkını çıkardılar. Zaten Naruto: Shippuden'in sonlarına da doğru da artık şiraze kaymıştı da neyse... YusufBeyT dedi: Yani bitirdikten sonra dedim buna da bir bakayim fakat 217. bölüme kadar zor dayanmıştım. Şu an neden tekrar başlayasım geldiğinide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç zorlamayın. Zaten animenin geldiği nokta aslında mükemmeldi. Boruto resmen gereksiz bir hamleydi.
SouSage dedi: Sırf otsutsuki ailesi fightları icin izliyorum. Genişletmek için tıkla... Orada da cılkını çıkardılar. Zaten Naruto: Shippuden'in sonlarına da doğru da artık şiraze kaymıştı da neyse... YusufBeyT dedi: Yani bitirdikten sonra dedim buna da bir bakayim fakat 217. bölüme kadar zor dayanmıştım. Şu an neden tekrar başlayasım geldiğinide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç zorlamayın. Zaten animenin geldiği nokta aslında mükemmeldi. Boruto resmen gereksiz bir hamleydi.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #10 Uchiha Shisui dedi: Orada da cılkını çıkardılar. Zaten Naruto: Shippuden'in sonlarına da doğru da artık şiraze kaymıştı da neyse... Hiç zorlamayın. Zaten animenin geldiği nokta aslında mükemmeldi. Boruto resmen gereksiz bir hamleydi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Uchiha Shisui dedi: Orada da cılkını çıkardılar. Zaten Naruto: Shippuden'in sonlarına da doğru da artık şiraze kaymıştı da neyse... Hiç zorlamayın. Zaten animenin geldiği nokta aslında mükemmeldi. Boruto resmen gereksiz bir hamleydi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.