ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 13 Şubat 2023 #11 YusufBeyT dedi: Yani bitirdikten sonra dedim buna da bir bakayim fakat 217. bölüme kadar zor dayanmıştım. Şu an neden tekrar başlayasım geldiğini de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bölüm kaç dakika 217 bölüm az değil.
YusufBeyT dedi: Yani bitirdikten sonra dedim buna da bir bakayim fakat 217. bölüme kadar zor dayanmıştım. Şu an neden tekrar başlayasım geldiğini de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bölüm kaç dakika 217 bölüm az değil.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #12 ArticWolf dedi: Hocam bir bölüm kaç dakika 217 bölüm az değil. Genişletmek için tıkla... 20 dakika
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #13 ArticWolf dedi: Hocam bir bölüm kaç dakika 217 bölüm az değil. Genişletmek için tıkla... Sırf Naruto'nun devamı diye izlemiştim ama sonradan alakası bile olmadığını fark ettim.
ArticWolf dedi: Hocam bir bölüm kaç dakika 217 bölüm az değil. Genişletmek için tıkla... Sırf Naruto'nun devamı diye izlemiştim ama sonradan alakası bile olmadığını fark ettim.
İ İmparatorluk Varisi Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #14 YusufBeyT dedi: Sırf Naruto'nun devamı diye izlemiştim ama sonradan alakası bile olmadığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... Anime garip. Son düzenleme: 14 Şubat 2023
YusufBeyT dedi: Sırf Naruto'nun devamı diye izlemiştim ama sonradan alakası bile olmadığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... Anime garip.
HakuShadow Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #15 YusufBeyT dedi: Merhaba, ben borutoya 217. bölüme kadar izledikten sonra bırakmıştım ve üzerinden 1 yıl geçti. Sizce borutoya sıfırdan başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Devam et kanka ben şu an günceldeyim + mangayı da okudum ve mükemmel seri, diğerlerinin dediklerine aldanma.
YusufBeyT dedi: Merhaba, ben borutoya 217. bölüme kadar izledikten sonra bırakmıştım ve üzerinden 1 yıl geçti. Sizce borutoya sıfırdan başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Devam et kanka ben şu an günceldeyim + mangayı da okudum ve mükemmel seri, diğerlerinin dediklerine aldanma.