Sürprizbozan Boruto sadece mangada olan bölümler izlenirse fark eder mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir DN

Hectopat
Dostlar şu an boruto izliyorum. Çoğu filler olduğu için mangada olan bölümleri izleyeceğim. İlk sorum sadece mangada olanları izlesem bir şey fark eder mi? İkinci sorum ise animeyi bitirdikten sonra Two Wortex falan varmış, ona mı başlayacağım?

Hayır, bir şey kaybetmezsin. Ama aklımda kalan güzel anime canon arcları da var. Mesela Deepa Arc var, bu Boruto'da muhtemelen en beğenilen arcdır anime canonlar arasında. Kara daha yeni yeni giriş yaparken içlerinden bir üye ile savaşıyorlar. Güzel bir arc. Ben izlenmesini tavsiye ederim.

Hayır, bir şey kaybetmezsin. Ama aklımda kalan güzel anime canon arcları da var. Mesela Deepa Arc var, bu Boruto'da muhtemelen en beğenilen arcdır anime canonlar arasında. Kara daha yeni yeni giriş yaparken içlerinden bir üye ile savaşıyorlar. Güzel bir arc. Ben izlenmesini tavsiye ederim.
Kaçıncı bölümde hocam

Kaçıncı bölümde hocam
Karanın harekete geçiş arc'ı var internette o mu acaba?

Kaçıncı bölümde hocam
İlk olarak Sarada Arc var. Novel uyarlaması. 19'dan 24. bölüme kadar.
Sonrasında Parent and Child Day Arc'ı var. Bu da novel uyarlaması. 93'ten 95'e kadar. Naruto ve kızına odaklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sonrasında Steam Ninja Scrolls Arc'ı var. 106'dan 111'e kadar. Bu da Novel arcı.

Bunlar zaten Filler list'de de Manga canon olarak görülüyor. Muhtemelen izlersin diye düşünüyorum. Ama yine de yazmak istedim. Mixed Canon/Filler olanları da izlemeni öneririm.

Bahsettiğim Deepa Arc ise 157'den 175'e kadar. Sıkılırsan atlayabilirsin, ama güzel bir arc bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı