Boş adam olmaktan nasıl kurtulurum?

Buraya bunu yazıyorsan kendini bitiriyorsundur. Dışarı çık, eline kağıt kalem al ve başarmayı dene.
Hocam bundan kastınız nedir biraz açar mısınız?Ben de bir şeyler yapmak istemiyorum ama evden çıkamıyorum işte. Çıkınca yapacak bir şeyim olmuyor

Hocam bundan kastınız nedir biraz açar mısınız?Ben de bir şeyler yapmak istemiyorum ama evden çıkamıyorum işte. Çıkınca yapacak bir şeyim olmuyor
Kendini keşfetmelisiniz. Kendini en iyi bilen kişi kendisidir. Kendine sor, benim hobilerim neler, ben ney yapmayı seviyorum. Bunları sorduktan sonra anlayacaksınız demek istediğimi

Dil öğrenebilirsin. Yeni kitaplar okuyabilirsin. Flu TV tarih izleyebilirsin.

Kendini keşfetmelisiniz. Kendini en iyi bilen kişi kendisidir. Kendine sor, benim hobilerim neler, ben ney yapmayı seviyorum. Bunları sorduktan sonra anlayacaksınız demek istediğimi
Hocam kendimi dışarıdan gozlemleyemiyorum ki bir insannasil ne sevdiğini bilmez diye sorabilirsiniz ama doğru maalesef. Şimdiye kadar yaptığım neredeyse her şey bitse de gitsek tarzında oldu.
Teşekkür ederim namaz kılmaya da başladım zaten 1 haftadır kılıyorum oruçla birlikte iyi gidiyor.
Bir şey denemedikten sonra böyle olmaya devam edersin. Kendine inan ve biraz da istekli ol yeter.
Ne deneyebilirim ki, hiç bir yere gidemiyorum zaten.
Tatmadığın bütün duyguları tatmaya çalış
Mesela hocam hangi duygular?

Son düzenleme:

Neler yaşamadığını bilemem Yaşamadığın tecrübe etmediğin bütün duygular.

Mözler Möşkü. Bak bu kalem kendi kendine olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…