Boş HDD dolu görünüyor

Şu ekranı foto atabilir misiniz?

376626

DISM aracı ile sisteminizi onarın Geri yükleme bölümünde sıkıntı var. Muhtemelen o 200GB alanda da Sistem geri yüklemenin D sürücüsü içinde kullandığı dosyalar var. System Volume İnformation içerisinde bu dosyalar. Boyut 0 görünür ancak içerisinde dosyalar "superhidden" statüsünde olduğu için içine giriş izni ve görüntüleme izni yoktur.

DISM aracı ile sisteminizi onarın Geri yükleme bölümünde sıkıntı var. Muhtemelen o 200GB alanda da Sistem geri yüklemenin D sürücüsü içinde kullandığı dosyalar var. System Volume İnformation içerisinde bu dosyalar. Boyut 0 görünür ancak içerisinde dosyalar "superhidden" statüsünde olduğu için içine giriş izni ve görüntüleme izni yoktur.
Buradakilerin hangisini yazacağım CMD'ye?

Link

Cevap gelmediğine göre tarama yaptığını düşünüyorum.
Sırasıyla şunları da yapmanı öneririm.
376635

Denetle dedikten sonra alttaki pencere gelir. Varsa Tara ve Onar de yoksa Sürücüyü Tara de.
376636

Bu işlemi Hem C sürücüsü için hem de D sürücüsü için yap.

Daha sonra
376637

3 numaralı bölümde aşağı indir "indirilenler" dışında hepsini seçip "tamam" de. temizleme yapsın. Yine hem C hem D sürücüsü için yap.

C'den 4,65 GB dosya siliyor. Windows update temizleme çok uzun sürüyor. Hata denetimini yapıp buraya sonucu yazarım.

Edit:

Sistem geri yüklemede hala aynı hatayı veriyor. D'de bir hata çıkmadı. C'yi yeniden başlatarak taramak zorunda kaldım. Bilgisayar açıldıktan sonra karşıma bir c diskinizde hata var diye bir pencere çıkmadı.

Ama şöyle bir sorun var disk tarama yapacağım zaman önerilen taramayı yapamadım.

376645

Sürücüyü tara'ya tıkladığımda şöyle bir hata verdi.

376647

Sonra buradan taramak zorunda kaldım. Önerilen taramayı yapamadım. Tarama sonuçlarını etkiler mi?

376648

C ve D diskimde de aynı hata oldu. Aynı işlemleri yaptım.
@suatonuk
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Disk temizliği yaptıktan sonra sistemin tepkiselliği arttı. Artık hafiften takılmalar başlamıştı.
@suatonuk
Yardımcı olacak yok mu?
Az önce format atıp sistem korumasına baktım. Sistem geri yükleme noktalarını'da sildim. Ama hala aynı. Çözüm önerisi olan?

1.JPG
2.JPG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı