Knk bende aynı şekilde sanal kartla aldım ama şuan kartta para yok ve 2. Aya geçti ben iptal etmesem sonsuza dek aboneliğim devam mı etcek borç mu yazılcak yoksa kartta para olmadığını anlayıp otomatik iptal mi ediyorlar?
İlk alırken kartın içinde bakiye olup olmadığını kontrol etmek amaçlı 0,99$ tutarında para çekmeyi deneyebiliyor. Eğer para yoksa da eksiye düşmezsiniz zaten.
Bir şey soracağım Epic Games'ten 3 aylık 2 Boost'lu Nitro almıştım ilk defa bedavaya 11 Haziran'da 2 gün sonra bitecek ödeme yöntemi bonustan almıstım Master Card yani çok bilmiyorum 2 bin TL falan var içinde internet alışverişlerine kapalı borç falan mı yazar yoksa kapalı olduğu için biter mi Nitro.
Bir şey soracağım Epic Games'ten 3 aylık 2 Boost'lu Nitro almıştım ilk defa bedavaya 11 Haziran'da 2 gün sonra bitecek ödeme yöntemi bonustan almıstım Master Card yani çok bilmiyorum 2 bin TL falan var içinde internet alışverişlerine kapalı borç falan mı yazar yoksa kapalı olduğu için biter mi Nitro.