Boş M.2 Yuvasına Intel Optane Memory Takıp HDD Hızlandırma

frat148

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler arkadaşlar. Aklıma bir şey takıldı ve sizlerden görüş almak istedim.
Monster Tulpar T5 V14.1 Modelinde
2 adet M2 SATA ve bir adet de HDD yuvası var. ( Burada Monster markasını sadece örnek olarak kullandım başka bir laptop da olabilir.) Modelde zaten bir M2 SSD mevcut diğer yuvalar ise boş. Yüksek boyutlu SSD'lerin fiyatları da malum. İlerde ben boş olan bu M2 yuvasına Intel Optane Memory takıp HDD mi hızlandırabilir miyim? Böyle yapmak sistemde soruna yol açar mı?
İlgilenen ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler arkadaşlar. Aklıma bir şey takıldı ve sizlerden görüş almak istedim.
Monster Tulpar T5 V14.1 Modelinde
2 adet M2 SATA ve bir adet de HDD yuvası var. ( Burada Monster markasını sadece örnek olarak kullandım başka bir laptop da olabilir.) Modelde zaten bir M2 SSD mevcut diğer yuvalar ise boş. Yüksek boyutlu SSD'lerin fiyatları da malum. İlerde ben boş olan bu M2 yuvasına Intel Optane Memory takıp HDD mi hızlandırabilir miyim? Böyle yapmak sistemde soruna yol açar mı?
İlgilenen ve cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Bunu Facebook ya da Twitter'dan Monster'a sorabilirsiniz en doğru cevabı onlar verir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı