Boş milliyetçilik yapan kitle

Mustafa_01

Femtopat
İnternette yani sosyal medyada yurt dışı gidenler boş milliyetçilik yapan bir tayfa görüyorum.
Özellikle bir Türk, Amerikan askeri oldu diye vatan haini ilan edenler var.
Bazı insanlar var beyin göçü yapanlar vatan haini görenler var maalesef bir de beğenmiyorsan bu ülkeden git diyenler var. :D
Bunlar çok garip bir zihniyet. Ulan Türkiye, yuvarlak hesap 100 senelik ülke. 100 senede hiçbir siyasetçi ülkeyi adam edemediyse kimse kusura bakmasın da benim ümidim yoktur.
Zaten Türkiye ekonomisi zerre ümidim yok.

İlk 3 yorumun boşluğuna bakarsanız ülkenin zeka seviyesini hesaplar ve sadece milliyetçilik değil çoğu şeyin boş yapıldığını görürsünüz.

Çok gereksiz şeylere takılıyorsun dostum. Adamlar geyik yapıp geçmişler. Hem bizi cevap vermek zorunda bırakmamak, hem de kendini yormaman için böyle ufak şeylere takılmamanı öneriyorum sana.

Çok gereksiz şeylere takılıyorsun dostum. Adamlar geyik yapıp geçmişler. Hem bizi cevap vermek zorunda bırakmamak, hem de kendini yormaman için böyle ufak şeylere takılmamanı öneriyorum sana.
Cevap vermen için kafana silah dayamadım. O 3 yorum ülkenin özeti. Geyiği geçti artık olay. Ciddi konuşma kabiliyetleri yok çünkü fikirleri, bilgileri yok. Medyada geçen gündem şakalarıyla bir halt olduklarını sanıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı