Boş port olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bu da netspeddeki sonuçlar.

Dostum Twitter'dan TTNET'i etiketleyip darla :) orası hemen dönüş yapıp sorununu çözüyor. Şahsen bayram üstü 2 gün internetin kesileceğini söylediler ve Twitter'dan darladım. İnternet 2 saat sonra geldi :)

Twitter kullanmiyorum hemen bir hesap açıp darlamaliyim inşallah kisa sürede çözülür tüm yaz tatilimi zehir ettiler ne işimi yapabildim ne oyun oynayabildim laptop aldım çöp gibi bir kenarda duruyor.

Türk Telekom aradı az önce bizim abonemiz degilsiniz diyor hâla altyapı sizin diyorum hâla ayni seyleri tekrar ediyor e sizin aboneniz olayim diyorum ona da yok muz cumhuriyetinde siradan bir gün.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230729_151517_Chrome.jpg
    Screenshot_20230729_151517_Chrome.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu da netspeddeki sonuçlar.

Twitter kullanmiyorum hemen bir hesap açıp darlamaliyim inşallah kisa sürede çözülür tüm yaz tatilimi zehir ettiler ne işimi yapabildim ne oyun oynayabildim laptop aldım çöp gibi bir kenarda duruyor.

Türk Telekom aradı az önce bizim abonemiz degilsiniz diyor hâla altyapı sizin diyorum hâla ayni seyleri tekrar ediyor e sizin aboneniz olayim diyorum ona da yok muz cumhuriyetinde siradan bir gün.
Türk Telekom abonesi olmadan işlem yapmıyorlarsa, diğer operatörü kapatıp, onlara geçeceğini söyle ve başvuru yap. O zaman ilgilenirler. Başvuruyu çağrı merkezinden sorundan bağımsız bir arama yaparak yap.

Türk Telekom abonesi olmadan işlem yapmıyorlarsa, diğer operatörü kapatıp, onlara geçeceğini söyle ve başvuru yap. O zaman ilgilenirler. Başvuruyu çağrı merkezinden sorundan bağımsız bir arama yaparak yap.

O zamanda sadece ADSL bağlanabilir gibi gözüküyor ki ADSL de hatta yok belki tamir edilir pazartesi onu da deneyeceğim yazarim tekrar. 200 metre ilerideki sitede 200 Mbps fiber var bizim sokagin basinda fiber kablo yuvarlak sarilmiş halde duruyor 2 yıl onceydi sanirim fiber gelecek dendi hâla gelecek. Kırsal yerde yaşamanin zararları.

Bu fotoğrafi Bayram sabahi kablolar calindıktan sonra çekmiştim caddedeki tüm logar kapaklari açiktı.
20230628_064305.jpg

O zamanda sadece ADSL bağlanabilir gibi gözüküyor ki ADSL de hatta yok belki tamir edilir pazartesi onu da deneyeceğim yazarim tekrar. 200 metre ilerideki sitede 200 Mbps fiber var bizim sokagin basinda fiber kablo yuvarlak sarilmiş halde duruyor 2 yıl onceydi sanirim fiber gelecek dendi hâla gelecek. Kırsal yerde yaşamanin zararları.

Bu fotoğrafi Bayram sabahi kablolar calindıktan sonra çekmiştim caddedeki tüm logar kapaklari açiktı.Eki Görüntüle 1881489

Sen şükret yine kırsal yerde fiber kablo görmüşsün. Ben istanbul boğazının ortasında oturuyorum nerdeyse (sahil yürüyerek 3 dakika) bizde daha fiber kablo getirmediler bile :)

Sen şükret yine kırsal yerde fiber kablo görmüşsün. Ben İstanbul boğazının ortasında oturuyorum neredeyse (sahil yürüyerek 3 dakika) bizde daha fiber kablo getirmediler bile :)

Ya ben VDSL'e de razıyım fiber sokağin basinda olsa bile binada kutu yok uzun iş anlayacağin 35 Mbps VDSL bana sorunsuz yetiyordu yılda bir fix çalınmasa şu kablolar daha iyi olacak bu sefer cok uzun sürdü.

Bu ülkede ne doğru ki her kurumu sat her şeyi tekelleştir sonuç bu 2023 de aylarca süren internet kesintisi hem de İstanbul da.

Sen şükret yine kırsal yerde fiber kablo görmüşsün. Ben İstanbul boğazının ortasında oturuyorum neredeyse (sahil yürüyerek 3 dakika) bizde daha fiber kablo getirmediler bile :)

Türk Telekom'a nakil işlemi başlattim dairenizde 35 Mbps alabiliyor musunuz dedi evet dedim sistem onaylamiyor VDSL bağlantı olacak ama 16 Mbps ile sistemde işlem yapabiliyorum sadece dedi 35 gözukmediğinden onaylanmadı internet baglaninca müsteri temsilcisi ile 35 Mbps pakete geçersiniz dedi tamam dedim mecbur kabul ettim zaten altyapi kablolari şu an yok en azindan Türk Telekom abonesi olunca müdürluğe gidip işlem yapabilirim diye düşünüyorum. Henuz evraklar gelmedi gelince imzalarsiniz 2 gün içinde bağlanir dedi ama bu işlemi yapan temsilcinin internet kablolarinin olmadigindan haberi bile yoktu nasıl olacak bilmiyorum.

Türk Telekom'un altyapisı ile sorunsuz 35 Mbps alabiliyorken üst ve alt katta 35 gözüküyorken bana gene 16'dan işlem yapmasi çok saçma ama Türkiye işde naparsın üst sokakta farkli santrale bağliymiş 50Mbps VDSL var bende bekliyorum 2 aydır tamir edecekler diye ona da 16'dan işlem yapiyor Max TT

Evet sorun hâla güncel beklemeye devam kac gün oldu kurye gelecek de sözleşme imzalayacagız da işlem başlayacakta imkanim olsa da taşinsam diyorum kendi evimiz o da imkansiz bıktık ya bıktık bir değişiklik olsun artık.

Evet önce darlayınca sanal sözleşme attilar imzaladik sonra aradik müsteri temsilcisini işine gelmedi suratimiza kapatti tekrar aradik TT müsteri temsilcisinden ben rabia diyor daha 1 dakika önce konuştuk hiç duymamis gibi geçiştirdi aktariyorum dedi aktardi güya yanlış birime aktarmiş neyse sonra zor bela 3 4 aktarmayla ulaştik dedi ki yanlış maile göndermissiniz tekrar gönderin 24 saat icinde bir daha arayip kontrol edin ona da eyvallah dedik bugün kuryeyle 10 gün sonra belgenin asli geldi ona da imza attık zaten artik ne olacaksa olsun şu TT aboneligim başlayinca ya gelip yapacaklar ya da binayı basmaya gidiyorum son durum bu delirmek üzereyim bakalim cözebilecek miyim?
Sen şükret yine kırsal yerde fiber kablo görmüşsün. Ben istanbul boğazının ortasında oturuyorum nerdeyse (sahil yürüyerek 3 dakika) bizde daha fiber kablo getirmediler bile :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı