Boş SSD'nin dolu görünmesi

vedatsekini

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar... Benim 120 GB SSD'im var. Bilgisayarım'da bunun %95'i dolu görünüyor. Ancak İçeri girip dosyaların tek tek hepsinin boyutuna bakınca toplam 56 GB görünüyor. Gizli-görünmeyen dosyaları aktif ettiğimde de bulamadım bu yer kaplayan klasörü. Ben SSD'nin içini biraz boşaltmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Biraz önce 60 GB'lık GTA 5 dosyası silmiştim ancak geri dönüşüm kutusuna düşmedi, ondan da kaynaklanabilir ama arama yaptığım zaman Bilgisayarım'da öyle bir dosyaya ulaşamadım. Görseller aşağıdadır.

NOT2 : Bir de ben indirdiğim her programın otomatik olarak bana sormadan E: klasörüne kurulmasını istiyorum. Bunu yapabilir miyim?

Biraz önce 60 GB'lık GTA 5 dosyası silmiştim ancak geri dönüşüm kutusuna düşmedi.
Muhtemelen kalıcı silme işlemi yapmışsındır diye düşünüyorum.
Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneği var dostum. O tiki kaldır. Bakalım farklı dosyalar mı var gizlenen.

Bilip bilmeden bir ton seçeneği işaretlemişsin. Bunlar arasında verileri şifreleme de var. O yüzden klasörlerin mavi olmuş...

WindirStat ile diskteki verileri görebilirsin. Gerekli alanı açtıktan sonra sonra Windows 10'a geç. 8.1'e destek vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…