Boş USB 3.0 portuna nasıl USB 3.0 eklenir?

Hmzy

Hectopat
Herkese merhabalar. Bir yakınıma bilgisayar aldık ve kasanın önünde 1 adet USB 2.0 ve 1 adet boş şekilde USB 3.0 portu bulunmakta. Anakart ise MSI H310 serisi ve anakartta 2 adet USB 3.0 girişi bulunmakta. Bu USB 3.0 girişleri arkada olduğu için kullanmakta zorluk yaşıyor. Arkadaki USB 3.0 portlarını nasıl kullanabiliriz kolay bir şekilde? Kablo vs. hangi parçalar gerekli? Bir de kasanın önündeki boş USB 3.0 portuna nasıl USB 3.0 ekleyebiliriz? Teşekkürler.

Evet söylediğiniz portu biliyorum fakat şöyle bir sıkıntı var. Öndeki USB 3.0 girişi boş port. Sadece USB 3.0 yazıyor altında fakat USB takılacak bir port yok.

Ön panelin boş olması çok enteresan geldi bana. Daha önce hiç denk gelmedim. Fotoğrafta da var gibi duruyor. Ön panele harici olarak usb portu takılıyor mu bilmiyorum araştırıp dönüş yaparım. Şimdilik USB çoklayıcı cihazlar kullanabilirsiniz.
USB çoklayıcı kablo alıp arka USB 3.0 portuna taksak veri aktarmada herhangi bir yavaşlık söz konusu olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı