Hocam kendimden örnek vereyim 2 yıl önce kendimi baya boşta hissediyordum ve hani bir işte gerçekten çevremdekilerden iyi olmak istiyordum daha sonra işte müzik prodüktörlüğüne merak sardım boş zamanımda onu yapıyordum hoşumada gidiyordu zamanla baya geliştim sizde bu tarz kendinizi geliştirebilecek bir şeyler yapabilirsinizHobi önerileri yapar mısınız?
İlgi alanlarım:
Teknoloji.
Spor.
Müzik aletleri.
Kitap okumak.
Satranç.
(...)
Sizden tavsiyeler alayım ilgi alanım olmayabilir yalnızca tavsiye.
Hocam bu tarz neler önerirsin müzik prodüktörlüğü gibiHocam kendimden örnek vereyim 2 yıl önce kendimi baya boşta hissediyordum ve hani bir işte gerçekten çevremdekilerden iyi olmak istiyordum daha sonra işte müzik prodüktörlüğüne merak sardım boş zamanımda onu yapıyordum hoşumada gidiyordu zamanla baya geliştim sizde bu tarz kendinizi geliştirebilecek bir şeyler yapabilirsiniz
Editörlük.Hocam bu tarz neler önerirsin müzik prodüktörlüğü gibi
Hocam aslında herşey olabilir siz kendiniz neyde zevk alıyosanız ona yönelin mesela bi oyunda çok iyi olmak isteyebilirsiniz veyatta yemek yapmakta kendinizi geliştirebilirsiniz neyden zevk alıyorsanız ona yönelinHocam bu tarz neler önerirsin müzik prodüktörlüğü gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.