Boş vakit nasıl değerlendirilir?

Başlıktan da anlayacağınız üzere çok boş vaktim var ve bu vaktimi değerlendirmek istiyorum freelancer çalışmak gibi. Photoshop çok iyi olmasa da yine de iyi kullanırım grafik yeteneğim iyidir. Onun haricinde web tasarıma başladım lakin onu biraz yarım bıraktım gibi bir şey oldu ama mutlaka devam edeceğim. Bu boş vakitlerimde hiçbir şey yapmamak içime oturuyor sizce ne yapayım nereden başlıyayım? Önerebileceğiniz bir fikir bir yol var mı? Hem aileme ufak destek hem de kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum kısacası böyle biraz garip anlatmış olabilirim kusura bakmayın :). Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler!
fiverr sitesinde ilan vererek para kazanabilirsiniz hocam. Kitap kapağı tasarlama gibi işler yaparak ilan başına 4 euro gibisinden para kazanabilirsiniz.

Nasıl ürünler mesela?
Freelancer en iyi seçenek bence. Yeteneğiniz varsa uğrayın derim.
Freelancer'i mutlaka değerlendireceğim.
fiverr sitesinde ilan vererek para kazanabilirsiniz hocam. Kitap kapağı tasarlama gibi işler yaparak ilan başına 4 euro gibisinden para kazanabilirsiniz.
Fiverr ile ilgileneceğim.

Beni sakın yanlış anlamayın ama eğer ki boş zamanınızı "grafik tasarımı" yapmak gibi aktivitelerle geçirmek istemenizin sebebi böyle aktivitelerin herkes tarafından önerilmesiyse yapmayın, sıkılırsınız. Yukarıdaki bu konuda yeteneğinizin olduğunu okumama rağmen bunu demem gerekti diye düşünüyorum. Bence sevdiğiniz herhangi bir arkadaşınızla veya arkadaşlarınızla konuşarak, eğlenerek bu durum değerlendirilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı