Freelancer en iyi seçenek bence. Yeteneğiniz varsa uğrayın derim.Hocam peki basit işler yok mu günlük 1TL kazansam bile yeter.
Yetenekli Freelancer Platformu
Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur.
Freelancer en iyi seçenek bence. Yeteneğiniz varsa uğrayın derim.Hocam peki basit işler yok mu günlük 1TL kazansam bile yeter.
Kitap oku.Max 6 saat uyuyorum zaten![]()
fiverr sitesinde ilan vererek para kazanabilirsiniz hocam. Kitap kapağı tasarlama gibi işler yaparak ilan başına 4 euro gibisinden para kazanabilirsiniz.Başlıktan da anlayacağınız üzere çok boş vaktim var ve bu vaktimi değerlendirmek istiyorum freelancer çalışmak gibi. Photoshop çok iyi olmasa da yine de iyi kullanırım grafik yeteneğim iyidir. Onun haricinde web tasarıma başladım lakin onu biraz yarım bıraktım gibi bir şey oldu ama mutlaka devam edeceğim. Bu boş vakitlerimde hiçbir şey yapmamak içime oturuyor sizce ne yapayım nereden başlıyayım? Önerebileceğiniz bir fikir bir yol var mı? Hem aileme ufak destek hem de kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum kısacası böyle biraz garip anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler!
Nasıl ürünler mesela?Al-yap-sat.
Freelancer'i mutlaka değerlendireceğim.Freelancer en iyi seçenek bence. Yeteneğiniz varsa uğrayın derim.
![]()
Yetenekli Freelancer Platformu
Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur.bionluk.com
Fiverr ile ilgileneceğim.fiverr sitesinde ilan vererek para kazanabilirsiniz hocam. Kitap kapağı tasarlama gibi işler yaparak ilan başına 4 euro gibisinden para kazanabilirsiniz.
Cep telefonları gibi elektronik ürünler.Nasıl ürünler mesela?
Bionluk diye bir Türk versiyonu var ona da bakabilirsin.Fiverr ile ilgileneceğim.
Bionluk'ta çalışmayacağım 40 lirayı 4 aydır yatıramadılar hesabıma.Bionluk diye bir Türk versiyonu var ona da bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.