Boş vaktinizde ne yapıyorsunuz?

Baznx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10100f
Rx 6500 XT Sapphire
12 Gb Ram
500 Gb Wd Black Harddisk
480 Gb Mld Ssd
Günümün 11-12 saati dolu dolu yaşıyorum, kalanı telefonda geçiyor. Bundan hoşnut değilim gün içinde ne yapıyorsunuz? Can sıkıntınızı nasıl atıyorsunuz?

Bazen arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum parkta çekirdek kola falan yapıyoruz internet kafeye gidiyoruz böyle derken akşam oluyor zaten.

Test çözerek ve arkadaşlarla laklak ederek 😀.

Sıkıyor bir süre sonra.

MacBook ve Logic Pro ile yaratıcı şeyler yapmak oldukça zevkli. Kalan vakitte de yeni bilgiler öğrenilebilir. :)
hiç denemedim denemek isterim bir gün

Bazen arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum parkta çekirdek kola falan yapıyoruz internet kafeye gidiyoruz böyle derken akşam oluyor zaten.

Her gün mü yapıyorsun bunu.

Günümün 11-12 saati dolu dolu yaşıyorum, kalanı telefonda geçiyor. Bundan hoşnut değilim gün içinde ne yapıyorsunuz? Can sıkıntınızı nasıl atıyorsunuz?
Nintendo konsollarımla oynuyorum, Instagram'da Reels izliyorum. Technopat'ta takılıyorum. Bazen de araba bakıyorum. Bazen de kızlara bakıyorum.

Nintendo konsollarımla oynuyorum, Instagram'da Reels izliyorum. Technopat'ta takılıyorum. Bazen de araba bakıyorum.

Teşekkürler cevabınız için.

Sıkarsa yenilirsin. Keyif almaya bakmak lazım. İnişler çıkışlar olsa da şu anki halimden memnunum.
çok şükür

RDR2'nin inmesini bekliyorum.

Ustam bana da sal ya bende bakayım neymiş o laldmsşşskdmxöaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı