Adam o kadar nintendo fanı ki ismi ve ppsi bile nintendo xDDNintendo konsollarımla oynuyorum, Instagram'da Reels izliyorum. Technopat'ta takılıyorum. Bazen de araba bakıyorum. Bazen de kızlara bakıyorum.
Bilgisayarda bir oyuna giriyorum 10 dakika sonra o oyundan sıkılıp başka oyuna giriyorum bilgisayardaki tüm oyunları oynadıktan sonra yatağıma yatıp hayatı sorguluyorum.Günümün 11-12 saati dolu dolu yaşıyorum, kalanı telefonda geçiyor. Bundan hoşnut değilim gün içinde ne yapıyorsunuz? Can sıkıntınızı nasıl atıyorsunuz?
4 yaşından beri Nintendo ile içli dışlı biriyim. Dünyadaki Nintendo konsollarını (Color TV-Game) hariç bizzat test ettim.Adam o kadar nintendo fanı ki ismi ve ppsi bile nintendo xDD
hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz ama ben aşırı sıkılıyorum artıkAlmanca öğreniyorum, metin çevirisi vesaire yapıyorum, fitness gidiyorum günüm bu 2 şeyden oluşuyor zaten fazlasıyla yeterli.
buda zararlı gözlük kullanmak istemiyorum…Bilgisayarda bir oyuna giriyorum 10 dakika sonra o oyundan sıkılıp başka oyuna giriyorum bilgisayardaki tüm oyunları oynadıktan sonra yatağıma yatıp hayatı sorguluyorum.
yazık halinizeCS:GO girip daha çok stres olup çıkıyorum.
Allah en yakın zamanda mutluluk versin inşallah.Bir şizofrenin yapacağı işler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.