Boş vaktinizde ne yapıyorsunuz?

Nintendo konsollarımla oynuyorum, Instagram'da Reels izliyorum. Technopat'ta takılıyorum. Bazen de araba bakıyorum. Bazen de kızlara bakıyorum.
Adam o kadar nintendo fanı ki ismi ve ppsi bile nintendo xDD

Almanca öğreniyorum, metin çevirisi vesaire yapıyorum, fitness gidiyorum günüm bu 2 şeyden oluşuyor zaten fazlasıyla yeterli.

Günümün 11-12 saati dolu dolu yaşıyorum, kalanı telefonda geçiyor. Bundan hoşnut değilim gün içinde ne yapıyorsunuz? Can sıkıntınızı nasıl atıyorsunuz?
Bilgisayarda bir oyuna giriyorum 10 dakika sonra o oyundan sıkılıp başka oyuna giriyorum bilgisayardaki tüm oyunları oynadıktan sonra yatağıma yatıp hayatı sorguluyorum.

CS:GO girip daha çok stres olup çıkıyorum.

Almanca öğreniyorum, metin çevirisi vesaire yapıyorum, fitness gidiyorum günüm bu 2 şeyden oluşuyor zaten fazlasıyla yeterli.
hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz ama ben aşırı sıkılıyorum artık

Bilgisayarda bir oyuna giriyorum 10 dakika sonra o oyundan sıkılıp başka oyuna giriyorum bilgisayardaki tüm oyunları oynadıktan sonra yatağıma yatıp hayatı sorguluyorum.
buda zararlı gözlük kullanmak istemiyorum…

CS:GO girip daha çok stres olup çıkıyorum.
yazık halinize

Tayfayla buluşuyorum. Günüm dışarıda geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…