7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Şubat 2020 #11 Yeni diller ve teknolojiler öğrenin efenim. Ardunio projelerine bakabilirsiniz. Yapay zeka alanına da bir göz atmanızı öneririm.
Yeni diller ve teknolojiler öğrenin efenim. Ardunio projelerine bakabilirsiniz. Yapay zeka alanına da bir göz atmanızı öneririm.
J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Şubat 2020 #12 Rosseckx dedi: Mobil oyun üzerine kendinizi geliştirebilirsiniz. Çok sigara içme sebebiniz de zaten zamanınızın boş olması. Uğraşı olmayınca tak yakıyosun bi dal. Dil olarak da Rusça tavsiye ederim. Akdeniz'de çok iş yapar. Hem sosyal olarak hem de iş imkanı sağlar. Genişletmek için tıkla... Ya sigara çok içmek bir problem değil. Zaten onu oraya bir problem olarak yazmadım. Hani tüm bunların yanında bir de yapacak işim olsun diye yazdım Sırf bir iş bulacağım diye bir şey yapmak istemiyorum. 70659 dedi: Yeni diller ve teknolojiler öğrenin efenim. Ardunio projelerine bakabilirsiniz. Yapay zeka alanına da bir göz atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ardunio'yu biraz araştırdım, zaman geçirilebilir ^^
Rosseckx dedi: Mobil oyun üzerine kendinizi geliştirebilirsiniz. Çok sigara içme sebebiniz de zaten zamanınızın boş olması. Uğraşı olmayınca tak yakıyosun bi dal. Dil olarak da Rusça tavsiye ederim. Akdeniz'de çok iş yapar. Hem sosyal olarak hem de iş imkanı sağlar. Genişletmek için tıkla... Ya sigara çok içmek bir problem değil. Zaten onu oraya bir problem olarak yazmadım. Hani tüm bunların yanında bir de yapacak işim olsun diye yazdım Sırf bir iş bulacağım diye bir şey yapmak istemiyorum. 70659 dedi: Yeni diller ve teknolojiler öğrenin efenim. Ardunio projelerine bakabilirsiniz. Yapay zeka alanına da bir göz atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ardunio'yu biraz araştırdım, zaman geçirilebilir ^^
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 14 Nisan 2022 #13 Eğer İstanbul'da iseniz fuar gezin sektörü ne olursa olsun o sektörü öğrenmeye çalışın bir de bir bakmışsınız birkaç büyük dostunnuz olmuş.
Eğer İstanbul'da iseniz fuar gezin sektörü ne olursa olsun o sektörü öğrenmeye çalışın bir de bir bakmışsınız birkaç büyük dostunnuz olmuş.