Boş zamanınızda neler yapıyorsunuz?

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Aga 2 gündür PC de yapacak bir şey bulamıyorum, canım çok sıkılıyor. Herhangi bir oyuna girince vaktimi tamamen boşa harcıyormuşum gibi hissettiğim için oyundan zevk alamıyorum. İzleyecek film veya oyalanacak bir şey bulamıyorum. Sizler boş zamanınızda neler yapıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence 10 sezonluk How I Met Your Mother, friends ya da Breaking Bad gibi dizler izleyebilirsiniz bayağı sarıyor. Ya da kitap okuyabilirsin.

Kendimi banyoya kilitliyorum, kulaklığımı takıyorum, peçetemi kenara alıyorum telefonu sol elime alıp sevdiğim siteye girip sevdiğim şarkıları dinliyorum ağlarsam da peçete ile göz yaşlarımı siliyorum

Bende aynı durumdayım eskiden yapacak bir şey bulurum ama şu anda ortadayım YouTube'da izleyecek video yok oyun desen artık zevk vermiyorlar şarkı deseniz sevmiyorum.

Ben genellikle YouTube'da veya forumda dolaşıyorum. Bazen de oyun oynuyorum. Arada bende sıkılıyorum. Bir ara TWD izliyordum 9. sezona geldim saldım. Belki yine başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…