Boş zamanlarda ne yapılabilir?

Ippo Makonouchi

Hectopat
Zamanım boş olduğunda yürüyüş yapıyorum fakat bu sıcakta yürülmüyor. Anime izleyeyim diyorum bana göre anime yok piyasada. Şu anlık tek yaptığım şey arkadaşlar ile futbol oynamak o da arada sırada. Ne yapabilirim?

Zamanım boş olduğunda yürüyüş yapıyorum fakat bu sıcakta yürülmüyor. Anime izleyeyim diyorum bana göre anime yok piyasada. Şu anlık tek yaptığım şey arkadaşlar ile futbol oynamak o da arada sırada. Ne yapabilirim?
Kitap okuyabilirsin.

Arkadaşlarınla telefonunla multiplayer oyna, olmazsa olduğun şehri tamamen gez yani bir tarih felan varsa oraları gez. iyi olur senin için

Novel oku. 20 cilt classroom of the elite var. 2 ay idare eder. Sonrasini bilemem.

Novel oku. 20 cilt classroom of the elite var. 2 ay idare eder. Sonrasini bilemem.

Ecchi var mı hocam? Öneri istiyorum gibi oldu fakat novel okumak güzele benziyor.

Yeni ilgi alanları keşfedin, oyunlar oynayın, film dizi izleyin, daha önce yaptığınız aktiviteleri başka şekilde yapın.

Aklımda sahilde yürüyüş yapmak var.

Ben sıkıldığım da kendi kendime saçma sapan editler yapıyordum sonra edit yapmayı çok sevdiğimi farkettim şimdi de paramı ondan kazanıyorum.
Beceriksizin tekiyim malesef. Arada sırada şablon ile edit yapıyorum çerezlik.

Kitap okuyabilirsin.

Novel okuyacağım hocam sağolun öneriniz için.

Ecchi var mı hocam? Öneri istiyorum gibi oldu fakat novel okumak güzele benziyor.

Aklımda sahilde yürüyüş yapmak var.

Beceriksizin tekiyim malesef. Arada sırada şablon ile edit yapıyorum çerezlik.
Novel roman gibi. Ecchilerinin tadi yok. Ama soyle classroom of the elite gibi bir sey okur isen kafan surekli onla mesgul olur. Her zaman bir sonraki adimi dusunursun heyecan yaratir. DxD'nin novelini okuyabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı