Boş zamanlarda ne yapılır?

Kodlama için önce İngilizce öğrenmek daha mantıklı değil mi benim düşüncem bu şekilde önce İngilizce öğrenip sonra başlamayı düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum yaşım 15.

İngilizce öğrenmeniz tabii ki güzel ama yazılım dillerinin giriş seviyelerinde 6.sınıf seviye bir İngilizce bile yeterli olabiliyor. Ben Python çalışırken bir yandan da İngilizce çalışıyorum hem Python'da daha sık kullanılan kelimelere hakimiyetim artmış oluyor. İlk İngilizce öğrenmeniz zaten çok uzun sürecek bu süreçte Python'a da başlayabilirsiniz.

İngilizce öğrenmeniz tabii ki güzel ama yazılım dillerinin giriş seviyelerinde 6.sınıf seviye bir İngilizce bile yeterli olabiliyor. Ben Python çalışırken bir yandan da İngilizce çalışıyorum hem Python'da daha sık kullanılan kelimelere hakimiyetim artmış oluyor. İlk İngilizce öğrenmeniz zaten çok uzun sürecek bu süreçte Python'a da başlayabilirsiniz.

Python ile mi başlamalıyım o zaman kanka ve önereceğin bir YouTube kanalı var mı Türkçe kaynak ve İngilizceyi ne ile gelistiriyorsun ben müzik dinlemeyi çok seviyorum bir de dizi İngilizce fk language bu kanaldan çok şey öğrendim çok iyi bir hoca bilmiyorsan bir bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı