Kod için iyi bir bilgisayarmı gerekiyor? O kadar zor işler mi ya?![]()
Başlangıç düzeyi için 20 yaşında bilgisayar bile iş görür.
Kod için iyi bir bilgisayarmı gerekiyor? O kadar zor işler mi ya?![]()
Yok hocam PC kaldırmaz.
Hocam çizgi roman vs. okumak isterseniz benim de şu anda okuduğum bir seri var Yürüyen Ölüler diye The Walking Dead'in evrenini kurgulayan kişinin ve dizi ile bariz farkları var diyebilirim. İkinci kitabını okudum fakat bazı yerler hariç çok farklı ,internetten indirebiliyorsunuz programla beraber açıp okuyabilirsiniz.Yok hocam pc kaldırmaz.
Başlangıç düzeyi için 20 yaşında bilgisayar bile iş görür.
Hocam hangi dille başladığınıza bağlı Python ile başlarsanız kolay gelebilir.Bu kod işleri zor mu? Kodlarla ne yapılıyor genelde?![]()
Başlangıç düzeyinde bilgisayarı zorlayacak şeyler değil. Zaten başlangıçta neredeyse her şeyi terminal çıktısıyla yapıyorsun bir mobil uygulama program vs. kodlayacağın zaman ek programlarda çıktı alacağın için düşük seviye bilgisayarlar zorlanabilir. Ben sıkıldığım zaman Python'dan turtle veya tkinter kütüphanesi ile bir şeyler çiziyorum basit oyunlar falan yapıp oynuyorum. Zevkli oluyor.Bu kod işleri zor mu? Kodlarla ne yapılıyor genelde?![]()
Hangi kitap hocam? Öneri verin.Kitap okumayı deneyebilirsiniz.
Hangi oyun hocam? öneri verin.Bilgisayar oyna.
Hangi oyun hocam? Öneri verin?Oyun oynayabilir
Hangi oyun hocam? Öneri verin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.