rui01 Yoctopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 18 1 Aralık 2023 #21 bilmemem dedi: dizi izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Hangi dizi hocam? Öneri verin. bilmemem dedi: Ne tür oyunları seversin? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ama popüler olsun bilinmedik bir şey olmasın.
bilmemem dedi: dizi izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Hangi dizi hocam? Öneri verin. bilmemem dedi: Ne tür oyunları seversin? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ama popüler olsun bilinmedik bir şey olmasın.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #22 rui01 dedi: Hangi kitap hocam? Öneri verin. Hangi oyun hocam? Öneri verin. Hangi oyun hocam? Öneri verin? Genişletmek için tıkla... Zaman geçirmek veya kafa dağıtmak için GTA San Andreas kurup modlayıp oynayabilirsin.
rui01 dedi: Hangi kitap hocam? Öneri verin. Hangi oyun hocam? Öneri verin. Hangi oyun hocam? Öneri verin? Genişletmek için tıkla... Zaman geçirmek veya kafa dağıtmak için GTA San Andreas kurup modlayıp oynayabilirsin.
rui01 Yoctopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 18 1 Aralık 2023 #23 bilmemem dedi: Kitap okumanı da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hangi kitap hocam? Öneri verin.
bilmemem dedi: Kitap okumanı da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hangi kitap hocam? Öneri verin.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #24 rui01 dedi: Hangi dizi hocam? Öneri verin. Fark etmez ama popüler olsun bilinmedik bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Ona göre öneri yapmak daha doğru olur.
rui01 dedi: Hangi dizi hocam? Öneri verin. Fark etmez ama popüler olsun bilinmedik bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Ona göre öneri yapmak daha doğru olur.
rui01 Yoctopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 18 1 Aralık 2023 #25 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Sisteminiz nedir? Ona göre öneri yapmak daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Ben pc den oynamıyorum ps4 üzerinden oynuyorum.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Sisteminiz nedir? Ona göre öneri yapmak daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Ben pc den oynamıyorum ps4 üzerinden oynuyorum.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #26 rui01 dedi: Hangi kitap hocam? Öneri verin. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi tür kitap seviyorsunuz arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla soruyorum?
rui01 dedi: Hangi kitap hocam? Öneri verin. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi tür kitap seviyorsunuz arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla soruyorum?
rui01 Yoctopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 18 1 Aralık 2023 #27 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Hocam hangi tür kitap seviyorsunuz arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla soruyorum? Genişletmek için tıkla... Çok ağır olmasın, fark etmez onun dışında popüler bir şey osun.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Hocam hangi tür kitap seviyorsunuz arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla soruyorum? Genişletmek için tıkla... Çok ağır olmasın, fark etmez onun dışında popüler bir şey osun.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #28 rui01 dedi: Ben PC'den oynamıyorum PS4 üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben PC sanmıştım eğer PC kaldırırsa GTA San Andreas öneririm oyun olarak modlarsanız mükemmel oluyor.
rui01 dedi: Ben PC'den oynamıyorum PS4 üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben PC sanmıştım eğer PC kaldırırsa GTA San Andreas öneririm oyun olarak modlarsanız mükemmel oluyor.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #29 rui01 dedi: Fark etmez ama popüler olsun bilinmedik bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... RDR2. hikayesi yavaş açılıyor ve bayağı uzun. Açık dünyası harika. Karakterleri ve özellikle ana karakter müthiş yazılmış. God of War 2018 ve ragnörok. Müthiş kombat sistemlerine sahip oyunlar. TLOU serisi. 2 oyunuda başyapıt. Resident Evil 2 remake, 7 ve 8. 4 remake de harika. Doom Eternal. Elden Ring. Baldur's Gate 3. Rastgele sıraladım aklıma gelen oyunları. Hepsini hemen hemen herkes bilir. Popüler yapınlar.
rui01 dedi: Fark etmez ama popüler olsun bilinmedik bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... RDR2. hikayesi yavaş açılıyor ve bayağı uzun. Açık dünyası harika. Karakterleri ve özellikle ana karakter müthiş yazılmış. God of War 2018 ve ragnörok. Müthiş kombat sistemlerine sahip oyunlar. TLOU serisi. 2 oyunuda başyapıt. Resident Evil 2 remake, 7 ve 8. 4 remake de harika. Doom Eternal. Elden Ring. Baldur's Gate 3. Rastgele sıraladım aklıma gelen oyunları. Hepsini hemen hemen herkes bilir. Popüler yapınlar.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 1 Aralık 2023 #30 rui01 dedi: Hangi kitap hocam? Öneri verin. Genişletmek için tıkla... Ne tür kitap okumayı seviyorsunuz?
rui01 dedi: Hangi kitap hocam? Öneri verin. Genişletmek için tıkla... Ne tür kitap okumayı seviyorsunuz?