Boşandıktan sonra hayata nasıl devam etmek gerekir?

823710

Yoctopat
Herkese selam. 43 yaşındayım 8 sene önce eşimden ayrıldım evlenmeden önce uyuşturucu bağımlısıydım. Eşimi çok sevdim onunla evlendiğim zaman kesinlikle bırakırım diye düşündüm. Evlenmeden önce sakladım kullandığımı ama evlendiğimde de bırakamadım, 5 sene boyunca evli kaldık. Tabii bu dönemde sürekli bırakmaya çalıştım fakat huzursuzluklar bir türlü yakamızı bırakmadı. Eşimin ailesi de öğrenince bir gecede her şey bitti. Ailesi bizi ayırdı haklılardı Eşim ailesini çiğneyemeyeceğini söyledi. Ayrıldıktan sonra da uzun süre görüştük 3-4 sene şu an 4 yıldır temizim. Bu arada çok borcum vardı tabii Bi yandan bitirmek için uğraştım Bi yandan bir şeyler yapmaya çalıştım fakat ne yaptıysam da barışamadık. Aradan bu kadar uzun süre geçince de tabii ki soğumuştur. Kısa anlatıyorum

Eşim çok iyi bir insandı ona yalan söyleyerek en büyük kötülüğü yaptım o dönem çocuğumuz olmadı. Tam da tedavi sırasında ayrıldık şu an aşırı vicdan azabı çekiyorum. Neredeyse canıma kıymaya kadar geliyor bazen. barışamıyoruz da ben ne yapayım? Bir akıl verin bu vicdan azabı beni öldürecek.

Son düzenleme:
Kimse sana akıl veremez ağabey yaşadığın çok zor bir şey ama şunu söyleyeyim daha gençsin artık eğer temizsen nasıl iyileştiysen yeni bir sayfa aç yeni bir insanla tanış bence böylesi daha doğru olur çünkü onunla olmayacak gibi. Bir de evlendiysen ailemi çiğneyemem kısmı çok saçma artık siz bir aileseniz demek ki sizi aileden görmemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı