Çözüldü Bosch matkap vitesler çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quarest

Megapat

Şanzıman kasasının üzerinde bulunan bu teli acaba yanlış yeremi taktım yoksa bir sorun mu var? Bakımını yapıp matkabı topladıktan sonra fark ettimki teli oynatsam bile matkap vites değiştirmiyor, linke tıklayıp fotoğrafa bakabilirsiniz, üstteki değil de alttaki deliğemi takmam gerekli? Denedim fakat oraya kolay kolay girmiyor, şanzıman kasasının içindeki hareketli bir parça olduğu için çok kurcalamakda istemedim. Sizlerin fikirleri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam 1. kısma takdın mı teli?

Hocam tam görüntü belli olsa yardımcı olmaya çalısırımda görüntü net değil motoru sabitleme teli mi o

Hocam marka model nedir?

Fırçalar iyi dayanmıs hocam.

Aynen hocam, açtığımda kömür diye bir şey kalmamıştı zaten motorun içi simsiyahdı devre temizleme spreyi ve hava tutarak temizledim, motorun iç kısmınadamı girsem yavaşdan bilmiyorum.

Buyur hocam net bir resim, bu arada sabitleme teli dediniz fakat bu tel vitesi değiştirmeye yaramıyor mu?

Hocam uyarı veriyor forumdan atma şansınız yok mu?

Hocam uyarı veriyor forumdan atma şansınız yok mu?

Hocam benim dediğim farklı bir şeydi evet bu tel o işe yarıyor konumu doğru şu an acaba plastiği falan mı takamadınız.

Hocam büyük ihtimalle vitesi takamamıssınızdır ondan olmustur.

Hocam tel 2 metal olan yere değiyor mu? İki tane metal olur telin önünde arkasında.

Hocam bir de çıplak şekilde test edin teli ileri geri yapın hızdan anlarsınız.

O tel plastikteki o ince araya girecek hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…