Çözüldü Bosch matkap vitesler çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quarest

Megapat

Şanzıman kasasının üzerinde bulunan bu teli acaba yanlış yeremi taktım yoksa bir sorun mu var? Bakımını yapıp matkabı topladıktan sonra fark ettimki teli oynatsam bile matkap vites değiştirmiyor, linke tıklayıp fotoğrafa bakabilirsiniz, üstteki değil de alttaki deliğemi takmam gerekli? Denedim fakat oraya kolay kolay girmiyor, şanzıman kasasının içindeki hareketli bir parça olduğu için çok kurcalamakda istemedim. Sizlerin fikirleri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam kırmızı parçaya takıyorum teli orada sıkıntı yok, alttaki delikdede yani teli geçirdiğimiz delikde 2 adet kısım var ortada metal var bir adet, o metalin üstüne takınca vitesler çalışmıyor, altınada takmam için o metali oynatmam gerekiyor çünkü çok küçük bir boşluk var.

Hocam 1. kısma takdın mı teli?
Evet hocam eminim, hepsini çok güzel bir şekilde gresledim altını üstünü, oturacağı mili falan sonra da taktım, içini açmadan önce de böyleydi diye hatırlıyorum, ama neden böyle bir fikrim yok.

Hocam içini açmadanda böyleseyse korkulacak bir durum yok bence.

Hocam içini açmadanda böyleseyse korkulacak bir durum yok bence.

Ha şöyle bir durumda var belki çok önceden bir sıkıntı olmustur falan ama o belli ederdi şimdiye kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı