Bose QC35II vs SkullCandy Crusher EVO

CarryLeMore

Hectopat
Daha fazla  
Selam, zaten dengeli kulaklıklarım var ve bass istiyorum. Bass için hangisini almalıyım? Rahatlığı da önemli. Biliyorum Bose çok daha rahat ancak soruyorum işte. Crusher takar takmaz ağrıtmıyorsa sorun değil 2-3 saatte bir çıkartırım.

Ben QC35II kullanıyorum bassları beni tatmin etmiyor ama tiz konusunda ve frekansları doğru verme konusunda başarılı. Bass arıyorsanız Sony XM serisine bakın derim

Size göre XM4'ten daha mı iyi crusher EVO ses konusunda. XM5 düşünüyorum
Bass konusunda Crusher Evo çok daha iyi. Genel olarak XM4 daha iyi. Sony alacaksanız ve bass seviyorsanız XM4 alın XM5 değil. Crusher evo isterseniz şu an paraya sıkışmış durumdayım 1-2 aylık kutulu faturalı cihaz 2 hafta kullandım satmayı düşünüyorum. XM4ten Crusher Evoya geçmiş biri olarak asla pişman değilim yaşattığı tecrübe bambaşka bir boyutta.

Son düzenleme:
Bass konusunda Crusher Evo çok daha iyi. Genel olarak XM4 daha iyi. Sony alacaksanız ve bass seviyorsanız XM4 alın XM5 değil. Crusher evo isterseniz şu an paraya sıkışmış durumdayım 1-2 aylık kutulu faturalı cihaz 2 hafta kullandım satmayı düşünüyorum. XM4ten Crusher Evoya geçmiş biri olarak asla pişman değilim yaşattığı tecrübe bambaşka bir boyutta.
Kulaklığı denemeden alınca bayağı bir hüsran olabiliyor :D Bose alırken öyle olmuştu

Bose'nin sesi beni pek tatmin etmiyor ama noise cancelling konusunda gayet başarılı bu aralar gürültülü ortamlarda kafe vs takılıyorum. Gürültü engellemeyle işim biterse ben size yazarım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı