Boşlukta hissediyorum

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. YKS'ye girdim, ne kötü ne iyi geçti. Puanım ne gelir kestiremiyorum. İyi bir şey gelse bile olduğum şehrin dışına çıkabilir miyim bilmiyorum. Malum Türkiye şartları. Buna kafam az da olsa takılıyor ama asıl şey liseden mezun olduktan sonra kendimi yapayalnız hissetmem. Şu an çok boşlukta hissediyorum, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Günlerim boş geçiyor. Oyun oynuyorum ama eskisi gibi zevk vermiyor. Tek başıma oynamak zaten eğlenceli gelmiyor. Bir kız arkadaşım var onunla ilişkim güzel gidiyor ama nedense kendimi iyi hissedemiyorum son zamanlarda. Birkaç gün önce arkadaşımın da vefat haberini aldım o da beni çok sarstı. Bir yandan KPSS'ye mi çalışsam yoksa bir işe mi girsem diye düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tekrar eskisi gibi bir şeylerden tat almak istiyorum. Hobim yok sadece oyun oynuyordum o isteğim de çok kalmadı. Duygusal çöküntü yaşamış gibiyim. Bu yaşlarda oluyor mu böyle? Tavsiye verecek abilerim, ablalarım, kardeşlerim varsa çok sevinirim.

Aynısı bende de var. Zaman geçtikçe düzelir diyorum kendi kendime.

Aynen öyle hocam, sen hiç dert etme, gelip geçer bu günler, şurada tek bir canımız var zaten ne diye kendimizi depresyona sokalım ki, bende boşlukta gibiyim, benim de şu an hiç arkadaşım yok, 1 tane konuştuğum arkadaşım var sadece, üniversitede daha iyilerini illaki buluruz, spor yapabilirsin orada ortam bulabilirsin, ben şu an kendi yaşıtlarım ile bir arada olmak istemediğim için ve herhangi bir insan ile temasta bulunmak istemediğim için ben evde sakin sakin takılıp video izliyorum.

Aynen öyle hocam, sen hiç dert etme, gelip geçer bu günler, şurada tek bir canımız var zaten ne diye kendimizi depresyona sokalım ki, bende boşlukta gibiyim, benim de şu an hiç arkadaşım yok, 1 tane konuştuğum arkadaşım var sadece, üniversitede daha iyilerini illaki buluruz, spor yapabilirsin orada ortam bulabilirsin, ben şu an kendi yaşıtlarım ile bir arada olmak istemediğim için ve herhangi bir insan ile temasta bulunmak istemediğim için ben evde sakin sakin takılıp video izliyorum.
1-2 hafta öncesine kadar bi yaşam enerjim vardı o da gitti. Doğru diyorsun yaşayacağımız 1 ömrümüz var onu da depresyona girerek geçirmeyelim ama bir anda da çıkamıyorsun oradan.

1-2 hafta öncesine kadar bir yaşam enerjim vardı o da gitti. Doğru diyorsun yaşayacağımız 1 ömrümüz var onu da depresyona girerek geçirmeyelim ama bir anda da çıkamıyorsun oradan.

Sana en büyük önerim gece kesinlikle Instagram bakma, gerçekten gece kasıtlı olarak sürekli depresyona sokmalık videolar izletiyor, kendine saygın varsa Instagram sil, ben YouTube Shorts kullanıyorum ve çok daha faydalı videolar var çok memnunum, spora başlayabilirsin, halk eğitim kurslarına gidebilirsin istediğin tarzda onlarca etkinliğe katılabilirsin hocam.

Sana en büyük önerim gece kesinlikle Instagram bakma, gerçekten gece kasıtlı olarak sürekli depresyona sokmalık videolar izletiyor, kendine saygın varsa Instagram sil, ben YouTube Shorts kullanıyorum ve çok daha faydalı videolar var çok memnunum, spora başlayabilirsin, halk eğitim kurslarına gidebilirsin istediğin tarzda onlarca etkinliğe katılabilirsin hocam.
İnstagram gerçekten öyle bir deneyebilirim. Aktivitelere de katılmak güzel olur ama ailem de bir yandan iş bul diyor. Olduğum şehirde köy gibi. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Sanki her şey üzerime geliyormuş gibi.

Instagram gerçekten öyle bir deneyebilirim. Aktivitelere de katılmak güzel olur ama ailem de bir yandan iş bul diyor. Olduğum şehirde köy gibi. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Sanki her şey üzerime geliyormuş gibi.

Benim de yaşadığım şehir köy gibi (maalesef Kütahya) iş bulmanda güzel olur ancak spor veya diğer etkinliklerde daha kafa dengi insanlar bulabilirsin, gerçi şehir küçükse pek etkinlik yoktur ama sen değerlendir.

Benim de yaşadığım şehir köy gibi (maalesef Kütahya) iş bulmanda güzel olur ancak spor veya diğer etkinliklerde daha kafa dengi insanlar bulabilirsin, gerçi şehir küçükse pek etkinlik yoktur ama sen değerlendir.
Bende Afyondayım. Normalde Eskişehirliyim. Bayramda oradaydık mesela. O kadar güzel bir şehir ki oradan Afyona gelince bile morali bozuluyor insanın. Güzel etkinlik olursa değerlendiririm kesinlikle.

Bende Afyondayım. Normalde Eskişehirliyim. Bayramda oradaydık mesela. O kadar güzel bir şehir ki oradan Afyona gelince bile morali bozuluyor insanın. Güzel etkinlik olursa değerlendiririm kesinlikle.

Bende normalde Eskişehirliyim Kırım Tatarıyım, babamın işi yüzünden buraya geldik, Eskişehir güzel ama şu an Eskişehir'deki yaşıt kitle bana pek hayırlı gelmiyor, ama senin bazından bilemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı