Yeni bir sistem toplayabilmek için parçalara bakıyordum ve karşıma boss bilişim adında bir site çıktı. Fiyatları normalden daha ucuzdu ben de güvenilir mi diye araştırmaya başladım. Pek güzel şeyler okumadım aslında ama güzel şeyler söyleyenler de vardı, ben de merak ettim boss bilişim güvenilir mi?
Yeni bir sistem toplayabilmek için parçalara bakıyordum ve karşıma boss bilişim adında bir site çıktı. Fiyatları normalden daha ucuzdu ben de güvenilir mi diye araştırmaya başladım. Pek güzel şeyler okumadım aslında ama güzel şeyler söyleyenler de vardı, ben de merak ettim boss bilişim güvenilir mi?
Merhaba Boss Bilişimden bu direksiyonu almak istiyorum. Nette biraz araştırma yaptım, bazı insanlar güvenilir olduğunu söylerken bazıları ise uzak durulması gerektiğini söylüyor. Alışveriş yapan biri varsa deneyimlerini benimle paylaşabilir mi?
İlk önce herkese merhabalar dilerim. Bilgisayar toplama aşamasındayım ve RAM alma noktasına geldim. Boss Bilişim diye bir sitede RAM'leri gördüm sizce güvenilir mi? Biraz araştırdım çoğu kişi güvenilir çoğu kişi güvenme diyor sizce bu RAM'leri alsam mı? 60TL daha ucuz bu sitede.
Arkadaşlar boss bilişim diye bir siteden bu ekran kartını buldum ve diğer sitelere göre fiyatı çok ucuz. Sizce bu site güvenilir mi? Önceden bu siteden alışveriş yapmış olanlar yardımcı olursa sevinirim.