Stokların da mevcut değil (Dün sordum, Müşteri Temsilcisi: Arctic Freezer 34 DUO çok satılıyor haklısınız, şuan stoklarda yok ama siparişiniz üzerine 20-25 güne gelir, dedi. Yurtdışından gelen teslimatlar da ertelendiği için, çok bekleyebilirsiniz).
Şundan ötürü şikayetler çoğalıyor, çoğu ürün stoklarında olmadığından, tahmini teslim tarihi 9 gün yazıyor (Demek istiyor ki: stokta yok, yurtdışından getirmemiz gerekli. Birçok sipariş alıp, yurtdışından topluca getirmeleri gerek ki, kar edebilsinler. Herkes için tek tek getiremeyeceklerinden, siparişlerin yığılmasını bekleyip; uçak kargolama ile getirtiyorlar).
Dün tekrardan iletişime geçtim. Müşteri Temsilcisine, site temasının sade ve stoktaki ürünleri göremememiz sorunlarını aktarmam üzerine, dedi ki: Dediklerinizi, bende müdüre veya tasarımcılara söylemelerini rica ettim, onlar da teslimat gelsin öyle yaparız şöyle düzeltiriz dediler, kaldı öyle... dedi.
Şikayetvar.com'da bir müşterinin, şikayetini kendilerine ilettim. Ve ekledi: Bizim şuralarda (Hatırlayamıyorum ama güvenli kurumuz, bundan ve şundan ötürü. Şu firmalar gibi dolandırmayız, onlar yüzünden bize de güvenilmiyor. Yerimiz, yurdumuz belli, dediler. 20 dakikalık bir sohbet ettik. Temsilci çok detaylı anlatıyor, hiç durmadan
) veya vergi dairesi, belli kuruluşlar kontrolünde, çalıştığımız için sitenin tamamını yönetme iznine sahip değiliz, şipariş verdiğiniz ürünleri, size göndermeyip sistemden asla silmeyiz/silemeyiz, dedi
Tahmini Teslim Tarihi 1 Gün yazanları almaya gayret ediniz.
Müşteri Temsilcisi, telefondan gayet güzel açıkladı ama aklımda kalanlar bunlar, kusura bakmayın.