Boss bilisim güvenilir mi?

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
EVGA RTX 2070 3500 TL civarı arkadaşlar. Boss bilisim sitesinde ama güvenilir mi? Bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba tedarik süreci 9 gün yazıyor. O fiyata 2070 alabileceksem beklerim, güvenilir bir site ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım ama sorun şu Gigabyte RTX modellerinde ısınma problemi varmış. uzunca araştırma yaptım hepsinde ısınma problemi varmış. O yüzden pek ilgimi çekmedi yoksa önerdiğiniz mantıklı.
Öyle bir sorun yok. Sizin araştırmanız yanlış olsa gerek. Kart 70 dereceyi bile görmüyor. Tabii kasanız burada büyük bir rol oynuyor. Markası ve modeli nedir?

Öyle bir sorun yok. Sizin araştırmanız yanlış olsa gerek. Kart 70 dereceyi bile görmüyor. Tabii kasanız burada büyük bir rol oynuyor. Markası ve modeli nedir?
CM MasterBox MB511 ben süper modeli değil normal windforce kullanıcıların şikayetini gördüm hatta bu forumda da bir sürü şikayet var windforce soğutması hakkında o yüzden dediğim gibi kararsız kaldım biraz ama fiyatı gerçekten uygunmuş.

Söyleyeceklerimi yanlış anlamayın fakat burası ABD veya Avrupa değil. Çoğu firmanın ( neredeyse tamamının ) denetiminin devlet tarafından yapılmadığını biliyoruz. Bence teknolojik ekipman alacaksanız büyük firmalar dışında almayın.
Dip not: Donanımsal veya yazılımsal olarak cahilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…