Boss bilişim

Can Kuyucu

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3600X - RTX 2070 SUPER - 16 GB RAM - 400GB SSD - ASUS VG259QM 280 HZ 1 MS
Meslek
Öğrenci
Boss bilişim güvenli midir acaba? Hiçbir yerde bulamadığım Trident Z royale RAM orada buldum da bana biraz şüpheli geldi hiçbir mağazada olmayışı ama sadece orada oluşu. Lütfen o siteyle alakalı bilgilerinizi ve varsa deneyimlerinizi anlatın. Şimdiden teşekkürler.

Siteye girerken dolandırıldım. Böyle çakma bir arayüz olmaz. Hepsiburada.com sitesinde 4000 TL olan direksiyonu 3200 TL'ye satıyorlar.

Amazon, Aliexpress, Banggood gibi sitelerden alın daha iyi.

Valla hocam ben hiç alışveriş yapmadım ama hiç güvenilir durmuyor. Gerçekten ürünleri getiriyorlarsa bile büyük ihtimalle yurt dışından bir şekilde aracı olarak getiriyorlar ama çok uzun sürebilir gelmesi ki bence dolandırıcılar. Nitekim Nanokatolog da bir zamanlar gerçekten ürünleri getiriyorlardı hatta bu sitede çok kez sistem toplandı o site kullanılarak ama sonra Nanokatolog tamamen bitti.
Bence sakın güvenmeyin yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı