bossbilisim.com güvenilir mi?

Bu ürünler stoğu bitmiş ürünler olabilir. Bazı siteler stok bitince aşırı fazla fiyat verir. Sanırım burada bir hata olmuş ve 0 geçmişler. Her şey normal diyelim yani gerçekten 0 liraya ürün dağıtıyorlar o zaman şu sözü hatırlatayım "bedava peynir sadece fare kapanında olur".

Dolandırıcı değil arkadaşlar gerçekten de veriyorlar ya hepsini aldım ben 0 TL bide çok iyi yhaaaa beleş awsu (!)"

1604916991069.png

Bu konuda tekrar yorum yapalım: Genellikle stoklarında olmayan ürünleri kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar. En uygun şekilde yabancı bir ülkeden tedarik edip size gönderiyorlar. Ama bu sürenin ne zaman ve ne şekilde sonuçlanacağı cidden muamma. He piyasada bulamadığınız bir ürün varsa ve sadece bu satıcıda yer alıyorsa, N11 kanalını kullanın. Ancak her halükarda önermiyorum. X bir durumda ürünün arkasında durmayacaklardır.

Son düzenleme:
Bu konuda tekrar yorum yapalım: Genellikle stoklarında olmayan ürünleri kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar. En uygun şekilde yabancı bir ülkeden tedarik edip size gönderiyorlar. Ama bu sürenin ne zaman ve ne şekilde sonuçlanacağı cidden muamma. He piyasada bulamadığınız bir ürün varsa ve sadece bu satıcıda yer alıyorsa, N11 kanalını kullanın. Her halükarda önermiyorum. X bir durumda ürünün arkasında durmayacaklardır.

Ama N11'de bedava satmıyorlar :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı