Boşta %100 HDD kullanımı

bahadirbey

Centipat
Merhabalar HDD'm boşta resimdeki gibi bunu nasıl çözebilirim?

1593684611933.png

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD nizin ömrü bitiyor olabilir veya virüs olabilir bilgisayarınızda tarama yapmanızı öneririm.

C diskinde SSD'mi var? SSD'siz Windows 10 kullanmanızı tavsiye etmem. Aynı sorundan eskiden ben de muzdariptim zira iki senedir SSD'nin rahatlığının tadını çıkarıyorum.

C diskinde SSD'mi var? SSD'siz Windows 10 kullanmanızı tavsiye etmem. Aynı sorundan eskiden ben de muzdariptim zira iki senedir SSD'nin rahatlığının tadını çıkarıyorum.
m2 kullanıyorum c de
Otomatik olarak disk birleştirme yapılıyor olabilir arka planda.
Tavsiye olarak HDD ile Windows 10 kullanmayın.
m2 de win10 var
Yanlış yerden ss atmışsın. İşlemler kısmında neyin kullandığını görebilirsin.
işlenmler kısmında kullanım %0 bu hdd içinde hep oyun var bazen oyunları felan açmıyor

Görev yöneticisinden attığınız ekran görüntüsünde ki disk ST1000 yani Seagate 1TB HDD, büyük ihtimal dosyalar parçalanmış içindeki.
Windows arama kısmına "Sürücüleri Birleştir ve İyileştir" yazıp akabinde çıkan Windows'un bu aracı ile diskinizi birleştirin. Bu işlem Harddisklerde yapısı gereği epey uzun sürmektedir.

1593707191548.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı