Çözüldü Boşta %100 RX 590 GPU Kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TankerNejla

Hectopat
Ekran kartı
Sapphire Radeon™ RX 590 Nitro+
Anakart
MSI B450M Pro M2 V2
İşlemci
Ryzen 5 2600
Normalde hiçbir şey yapmazken ekran kartım 33 watt tüketiyordu, dün bu değerin 66 watt olduğunu gördüm ve GPU kullanımına baktım, GPU kullanımının %100 olduğunu fark ettim. Görev yöneticisinde GPU'yu kullanan bir uygulama görünmüyor ama Radeon Software %100 kullanıldığını söylüyor. Bunun sürücülerden kaynaklanabileceğini düşünerek DDU'yla güvenli modda ekran kartı sürücülerini kaldırdım ve WHQL olan sürücüyü (Adrenalin 21.10.2 Recommended 10/25/2021) kurdum ama sorun çözülmedi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Link paylaşmak umarım sorun olmuyordur, burada söylenildiği gibi "AMDRSServ.exe"yi sonlandırarak geçici de olsa sorunu çözebiliyorum artık.
Windows Security'ye neden güvenilmediğini anlamıyorum, bence gayet etkili bir antivirüs ki Windows Security'ye güvenmeyeceğinizi bildiğimden Malwarebytes ile de tarama yaptım, sanırım o da yeterli gelmedi size. Ve sorunu olan herkese format önermekten de vazgeçin artık.

AMD Software: Adrenalin Edition 22.11.2 ile sorun tamamen çözüldü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Link paylaşmak umarım sorun olmuyordur, burada söylenildiği gibi "AMDRSServ.exe"yi sonlandırarak geçici de olsa sorunu çözebiliyorum artık.
Windows Security'ye neden güvenilmediğini anlamıyorum, bence gayet etkili bir antivirüs ki Windows Security'ye güvenmeyeceğinizi bildiğimden Malwarebytes ile de tarama yaptım, sanırım o da yeterli gelmedi size. Ve sorunu olan herkese format önermekten de vazgeçin artık.

AMD Software: Adrenalin Edition 22.11.2 ile sorun tamamen çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…