Laptop MSI GP66 Leopard yeni 1 aylık bile değil ama hiçbir zaman fansız çalıştığını görmedim hep az da olsa fanlar çalışıyor biraz araştırdım normal diyenler de olmuş anormal diyenler de.
Fan 1 2500RPM.
Fan 2 0RPM gösteriyor.
Sizce garantiye göndermeli miyim? Ya da BIOS'da falan yapmam gereken bir ayarı mı kaçırdım?
CPU sıcaklığı 50 60 arası seyiriyor bu mesajı yazarken bile ( Opera browser kullanıyorum belki sebebi olabilir diye belirtmek istedim )
Laptop MSI GP66 Leopard yeni 1 aylık bile değil ama hiçbir zaman fansız çalıştığını görmedim hep az da olsa fanlar çalışıyor biraz araştırdım normal diyenler de olmuş anormal diyenler de.
Fan 1 2500RPM.
Fan 2 0RPM gösteriyor.
Sizce garantiye göndermeli miyim? Ya da BIOS'da falan yapmam gereken bir ayarı mı kaçırdım?
GPU sıcaklığı 50 60 arası seyiriyor bu mesajı yazarken bile ( Opera browser kullanıyorum belki sebebi olabilir diye belirtmek istedim )
Yük altında güzel değerler, sisteminiz APU ise boştada 60 derece zaten normal eğer değilse fanınız boşta yavaş çalıştığı içindir bu sıcaklıklarda sorun yok bence.
Yük altında güzel değerler, sisteminiz APU ise boştada 60 derece zaten normal eğer değilse fanınız boşta yavaş çalıştığı içindir bu sıcaklıklarda sorun yok bence.
Bir şey dikkatimi çekti fan 2 hiçbir zaman çalışmıyor sadece Turbo mode alınca çalışıyor - görüntü bağdaştırıcılarında hem NVIDIA yazıyor hem de Intel UHD Graphics. APU değil ama ben APU gibi kullanıyor olabilir miyim