Boşta 8 GB RAM kullanılıyor

Başlangıç programları dediğin şeyler RAM kullanmıyor mu? 3 - 5'de olsa kurtaracağını kurtarır oradan. boşu boşuna açık olmasının bir anlamı yok.

HDD'de sıkıntı varsa ram'e yükleniyor da olabilir.

@641429

Demek istediğim buradaki uygulamalar o kadar RAM kullanamaz.

@641429

Demek istediğim buradaki uygulamalar o kadar RAM kullanamaz.
Katılıyorum o kadar kullanamaz da işte bir de öyle baksın dedim. O zaman arkadaşa crack indiriyor mu diye sormak gerek. belki indirme sonucu virüs bulaşmıştır. dediğin gibi tarama yapması lazım.

Katılıyorum o kadar kullanamaz da işte bir de öyle baksın dedim. O zaman arkadaşa crack indiriyor mu diye sormak gerek. Belki indirme sonucu virüs bulaşmıştır. Dediğin gibi tarama yapması lazım.

Hayır herhangi bir crack uygulama yok bilgisayarda.

Şu an bunu yapıyorum

HDD'de sıkıntı varsa ram'e yükleniyor da olabilir.
Yeni aldım ssd sorun olup olmadığın nerden anlayabilirim

Hayır herhangi bir crack uygulama yok bilgisayarda.

Şu an bunu yapıyorum

Yeni aldım ssd sorun olup olmadığın nerden anlayabilirim
Pek bilgim yok ssd konusunda yalan olmasın. Aklıma gelen en iyi seçenek başka sisteme takıp denemek.

Ayrıca tarattım ikisinden de herhangi bir şey çıkmadı tertemiz.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Başlangıç uygulamalarını kapattım. Hizmetlerden gereksizleri kapattım vb. işlemler yaptım. Windows üzerinden. Sonuç olarak yarı yarıya düştü neredeyse. Şu an boşta 4 GB kullanıyor.

Son düzenleme:

İsterseniz Mem Reduct isimli programıda kullanabilirsiniz RAM kullanımını ciddi oranda düşürüyor ben oyuna vs. girmeden önce tüm programları kapatıp o programı açıyorum RAM temizleme işlemini yaptıktan sonra oyuna giriyorum.

Teşekkür ederim hemen bakıyorum.

Riot, Discord, Steam, Opera, Spotify, Overwolf başlangıçta aktif.

Böyle olması normal, hepsi electron kullandığı için kaynak canavarı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…