Boşta 85-100 derece işlemci

kYusuf

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bilgisayarı açıp içini temizledim yanlışlıkla 2 pin yamultmuşum dün onunla uğraşıyordum ancak dün gece düzeltebildim bu sabah bilgisayarı açtığımda da işlemci sıcaklığının 85-100 derece aralarında olduğunu gördüm işlemci fan ayakları tam açılmıyor bu yüzden tam taş kadar sağlam yapamadım bir türlü ama sabit duruyor işlemcinin üzerinde

ayakları bir türlü bu şekilde açık, aşağıya baskı uygulanmış hale getiremedim.

ayaklar bu şekilde duruyor sürekli yukarı tarafta ne kadar baskı uygulasam da aşağıya inmiyor

İşlemci sıcaklığının yükselmesinin ayakların deliğin içine tam girmemesi ile alakası var mıdır?

İşlemci ayakları tam oturmadığından sorun kaynaklanıyor. Durumunuz varsa yenisini alın zaten 35 ile 40 TL arası bir fiyata bulabilirsiniz.

İşlemci ayakları tam oturmadığından sorun kaynaklanıyor. Durumunuz varsa yenisini alın zaten 35 ile 40 TL arası bir fiyata bulabilirsiniz.
biraz daha zorlayacağım ayakları önceden böyle olmuyordu çünkü

Siz bastırdığınızda tik sesi gelir o ses geldikten sonra daha fazla zorlamayın kırarsınız.

Siz bastırdığınızda tik sesi gelir o ses geldikten sonra daha fazla zorlamayın kırarsınız.

İşlemci i3 4150
Anakart h97

Uyum sorunu veya boyut ile alakalı bir sıkıntı yaşar mıyım linkteki üründen

Uyumludur. Kasa ölçülerinize de uyuyorsa alabilirsiniz. Ancak çok kaliteli bir soğutucu değil.

Peki 60 TL altı onerebileceginiz soğutucu var mıdır?
O bütçede daha iyileri yok. Zaten o işlemci için daha iyisine gerek de yok
Attığınız model işinizi görecektir. Alabilirsiniz.
Bir de bastırmadan önce ayakları açık hale getiriyorsunuz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…