Maalesef bunu kendim yapmam mümkün değil, yaza doğru ancak Monster bayisine götürebilirimCPU tam oturmamış olabilir, kontrol edin. Macun olmayabilir. Bir açıp bakmakta fayda var.
Bu şekilde gözüküyor. Driverların güncel olup olmadığına nereden bakabilirim o konuda yardımcı olabilir misinizArka planda bir program çalışıyordur. Zararlı bir program olabilir. Virüs taraması yaptırın veya çalışan şüpheli bir program var mı, inceleyin.
Fark edemediyseniz Windows'u güvenli modda başlatın,
-Aynı sorunlar yoksa,
Windows'u normal başlatın, driverları kontrol edin, arka planda bir program çalışıyorum ayrıntılı kontrol edin.
Sorunlar devam ediyorsa kuvvet muhtemel donanımsaldır. Veya Windows dandır.
Yedeklerinizi alın, ilkin bilgisayarınızda Dual boot olarak başka bir işletim sistemi yükleyin,
Sorunlar çözülürse, sıfır kurulum olarak, sistemi tek işletim sistemine düşürün,
Bilgisayarı bayiye gönderdim, sorun düzelmezse tekrardan yazabilir miyim ?Görev Yöneticisi'deki işlemler kısmından bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
tabi, görürsem en kısa zamanda c3vap veririmBilgisayarı bayiye gönderdim, sorun düzelmezse tekrardan yazabilir miyim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.