Boşta CPU 90 derece sıcaklıkta çalışıyor

sarah

Hectopat
GPU 60 derece, CPU 90 derece ve oyun falan daaçık değil bilgisayarda. Bunun çözümü ne yardımcı olabilir misiniz? (fanları şu anda en fazlada çalıştırıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda bir program çalışıyordur. Zararlı bir program olabilir. Virüs taraması yaptırın veya çalışan şüpheli bir program var mı, inceleyin.

Fark edemediyseniz Windows'u güvenli modda başlatın,

-Aynı sorunlar yoksa,
Windows'u normal başlatın, driverları kontrol edin, arka planda bir program çalışıyorum ayrıntılı kontrol edin.

Sorunlar devam ediyorsa kuvvet muhtemel donanımsaldır. Veya Windows dandır.

Yedeklerinizi alın, ilkin bilgisayarınızda Dual boot olarak başka bir işletim sistemi yükleyin,
Sorunlar çözülürse, sıfır kurulum olarak, sistemi tek işletim sistemine düşürün,

CPU tam oturmamış olabilir, kontrol edin. Macun olmayabilir. Bir açıp bakmakta fayda var.
Maalesef bunu kendim yapmam mümkün değil, yaza doğru ancak Monster bayisine götürebilirim

Arka planda bir program çalışıyordur. Zararlı bir program olabilir. Virüs taraması yaptırın veya çalışan şüpheli bir program var mı, inceleyin.

Fark edemediyseniz Windows'u güvenli modda başlatın,

-Aynı sorunlar yoksa,
Windows'u normal başlatın, driverları kontrol edin, arka planda bir program çalışıyorum ayrıntılı kontrol edin.

Sorunlar devam ediyorsa kuvvet muhtemel donanımsaldır. Veya Windows dandır.

Yedeklerinizi alın, ilkin bilgisayarınızda Dual boot olarak başka bir işletim sistemi yükleyin,
Sorunlar çözülürse, sıfır kurulum olarak, sistemi tek işletim sistemine düşürün,
Bu şekilde gözüküyor. Driverların güncel olup olmadığına nereden bakabilirim o konuda yardımcı olabilir misiniz

Dosya Ekleri

• fanlar.JPG
    fanlar.JPG
    123,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı