Boşta ekran kartı kullanımı ve CPU ısınması

TheMeliodas

Hectopat
Yer
İstanbul'da küçük bir yer
Daha fazla  
Meslek
Mimar
RAM
16GB (8x2) 3200mhz
Ekran kartı
Evga RTX 3060
Anakart
MSI B450M-A Pro Max
İşlemci
AMD Ryzen 3600
Selamlar Technopat kullanıcıları. Nedensiz bir şekilde. Böyle bir şey var hiçbir şey açık değil ve GPU ve mem Max kullanılıyor neredeyse ve CPU gereksiz şekilde ısınıyor yardımcı olursanız sevinirim ne olduğunu anlamış değilim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (253).png
    408,7 KB · Görüntüleme: 128
Zor bir ihtimal. Bazen Defender fazla kaynak kullanabilir. Malwarebytes olduğu için yerine geçiyor. Bunun da etkisi olmuş olabilir.

Belki virüs programdan dolayı kendini silmiştir veya gizlemiştir.
Siz yarın öbürgün yine böyle olursa gelin hortlatın konuyu.

Zor bir ihtimal. Bazen Defender fazla kaynak kullanabilir. Malwarebytes olduğu için yerine geçiyor. Bunun da etkisi olmuş olabilir.
Ben bir aralar böyle olduğu için ekran kartını garantiye yollamıştım geri aldım ve bir kere daha böyle olunca artık can sıkmaya başladı sadece neler olup bittiğini anlamak istiyorum ve fazla anlamıyorum böyle detaylı programlamalardan keşke ne olduğunu anlayıp çözebilsem bakmadığım site izlemediğim video kalmamıştır...
Belki virüs programdan dolayı kendini silmiştir veya gizlemiştir.
Siz yarın öbürgün yine böyle olursa gelin hortlatın konuyu.
Gizlendiyse nasıl bulabilirim ?

Hocam gizlenmiş nasıl bulacaksınız program bulamadı.

Hocam gizlenmiş nasıl bulacaksınız program bulamadı.

Haklısın mining virüsü ise pek de bulunabilir yerlere de kaçmıyor sonuçta neyse tekrar olursa artık gelirim geri sizleri de biraz rahatsız ederim teşekkürler iyi akşamlar.

Güç planı modu ile oynadıysanız ondan olabilir. Mining virüsü olsa sıcaklıklardan belli eder ayrıca sistemde işlem yaptığınızda kendini kapatır. Ekran kartınızı Optimum güçten Maximum'a geçirdiniz mi, Nvidia Denetim Masından?

Fanlar açık iken 40 derece fanlar kapalı 55 derece oluyor fanlar çalışıp duruyor.

Dediğim ayarlar?

Güç planı modunda olduğunu nasıl anliyacağım ve buradaki ayarlardan hanigisi optimumdan maksimuma geçiriyor? (güç planı modunuda buldum böyle)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (257).png
    214,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (258).png
    214,8 KB · Görüntüleme: 37
  • resim_2022-04-21_183840896.png
    194,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…