MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.389 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Mayıs 2020 #1 Merhaba Technopat ailesi. Ben bilgisayar konusunda kötüyüm. Bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bir resim paylaştım. Masaüstü bilgisayara sahibim ve her şey kapalı olmasına rağmen RAM miktarım neden bu kadar yüksek? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 31,2 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Merhaba Technopat ailesi. Ben bilgisayar konusunda kötüyüm. Bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bir resim paylaştım. Masaüstü bilgisayara sahibim ve her şey kapalı olmasına rağmen RAM miktarım neden bu kadar yüksek?
r.yasar10 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2020 #2 4GB RAM kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır. Kullanım boyutları düşük ve oran yüksek, yani muhtemelen RAM miktarınız düşük. Artı 0 Eksi
4GB RAM kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır. Kullanım boyutları düşük ve oran yüksek, yani muhtemelen RAM miktarınız düşük.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 4 Mayıs 2020 #3 RAM kullanımınız normal. Kullanılan programlar da çok büyük programlar değil. Artı 0 Eksi
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.563 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Mayıs 2020 #4 RAM miktarı 4 GB isen normal bu durum. Temel programlar açıkken bile 4 GB değerinden fazla kullanıyor. Artı 0 Eksi
RAM miktarı 4 GB isen normal bu durum. Temel programlar açıkken bile 4 GB değerinden fazla kullanıyor.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 4 Mayıs 2020 #5 Benimki gibi olmadığı sürece sıkıntı yok. Benim ki CPU çok kullanıyor. Halbuki bende Windows 8.1 var. Artı 0 Eksi
Benimki gibi olmadığı sürece sıkıntı yok. Benim ki CPU çok kullanıyor. Halbuki bende Windows 8.1 var.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.563 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Mayıs 2020 #6 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 553127 Benimki gibi olmadığı sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bende bunun 3 katı var Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 553127 Benimki gibi olmadığı sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bende bunun 3 katı var
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 4 Mayıs 2020 #7 Ribozom dedi: Bende bunun 3 katı var Eki Görüntüle 553130 Genişletmek için tıkla... Ben işlem olarak demedim. CPU performansı olarak dedim. Baksana %29 kullanım ben de %69 gözüküyor. Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Bende bunun 3 katı var Eki Görüntüle 553130 Genişletmek için tıkla... Ben işlem olarak demedim. CPU performansı olarak dedim. Baksana %29 kullanım ben de %69 gözüküyor.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.563 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Mayıs 2020 #8 Silinen üye dedi: Ben işlem olarak demedim. CPU performansı olarak dedim. Baksana %29 kullanım ben de %69 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hoca sınav yapıyor herhalde bilgisayar bile stres yaşamış. EBA nasıl %56 kullanıyor? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben işlem olarak demedim. CPU performansı olarak dedim. Baksana %29 kullanım ben de %69 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hoca sınav yapıyor herhalde bilgisayar bile stres yaşamış. EBA nasıl %56 kullanıyor?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 4 Mayıs 2020 #9 Ribozom dedi: Hoca sınav yapıyor herhalde bilgisayar bile stres yaşamış. EBA nasıl %56 kullanıyor? Eki Görüntüle 553132 Genişletmek için tıkla... Yok ya sadece soru çözümü yapıyor. Arkada Spotify açık. Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Hoca sınav yapıyor herhalde bilgisayar bile stres yaşamış. EBA nasıl %56 kullanıyor? Eki Görüntüle 553132 Genişletmek için tıkla... Yok ya sadece soru çözümü yapıyor. Arkada Spotify açık.
KS KS MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.389 Çözümler 3 Yer İstanbul 7 Mayıs 2020 #10 r.yasar10 dedi: 4GB RAM kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır. Kullanım boyutları düşük ve oran yüksek, yani muhtemelen RAM miktarınız düşük. Genişletmek için tıkla... 6GB RAM miktarına sahibim. İlginiz için çok teşekkürler. myswagnotusual dedi: RAM kullanımınız normal. Kullanılan programlar da çok büyük programlar değil. Genişletmek için tıkla... Mesajlarınızı okudum. İlginiz için çok teşekkürler Ribozom dedi: RAM miktarı 4 GB isen normal bu durum. Temel programlar açıkken bile 4 GB değerinden fazla kullanıyor. Eki Görüntüle 553126 Genişletmek için tıkla... Mesajlarınızı okudum. İlginiz için çok teşekkürler. Konu kapanabilir ayrıca. Artı 0 Eksi
r.yasar10 dedi: 4GB RAM kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır. Kullanım boyutları düşük ve oran yüksek, yani muhtemelen RAM miktarınız düşük. Genişletmek için tıkla... 6GB RAM miktarına sahibim. İlginiz için çok teşekkürler. myswagnotusual dedi: RAM kullanımınız normal. Kullanılan programlar da çok büyük programlar değil. Genişletmek için tıkla... Mesajlarınızı okudum. İlginiz için çok teşekkürler Ribozom dedi: RAM miktarı 4 GB isen normal bu durum. Temel programlar açıkken bile 4 GB değerinden fazla kullanıyor. Eki Görüntüle 553126 Genişletmek için tıkla... Mesajlarınızı okudum. İlginiz için çok teşekkürler. Konu kapanabilir ayrıca.