MODLOFFx Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bilgisayarım boştayken bu kadar RAM kullanıyor, sizce normal mi?
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #11 mutsuzfiberdolabı dedi: 1.5 GB RAM mi? Toplam RAM'iniz kaç GB? Genişletmek için tıkla... 8 GB 3000MHz. Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: 1.5 GB RAM mi? Toplam RAM'iniz kaç GB? Genişletmek için tıkla... 8 GB 3000MHz.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 15 Ocak 2021 #12 fvz_krkyn dedi: Orijinal Windows 10 kullanıyorum 1.5 GB RAM kullanıyor işlemci kullanımı %2 civarında arkadaşın bilgisayarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Kaspersky'ya da malwerebytes ile tarama yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı. Hatta ilk açtığımda 1 GB daha sonra yavaş yavaş 1.5 GB'ye geliyor. 4 GB kullanım çok fazla bana göre. Arkada Steam vs. açıksa normal bu arada. Artı 0 Eksi
fvz_krkyn dedi: Orijinal Windows 10 kullanıyorum 1.5 GB RAM kullanıyor işlemci kullanımı %2 civarında arkadaşın bilgisayarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Kaspersky'ya da malwerebytes ile tarama yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı. Hatta ilk açtığımda 1 GB daha sonra yavaş yavaş 1.5 GB'ye geliyor. 4 GB kullanım çok fazla bana göre. Arkada Steam vs. açıksa normal bu arada.
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #13 Kokona Shiki dedi: Evet normal, gereken programda Windows RAM'i boşaltacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler, bende neden bu kadar az kullanılıyor onu anlamadım. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Evet normal, gereken programda Windows RAM'i boşaltacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler, bende neden bu kadar az kullanılıyor onu anlamadım.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.813 Çözümler 13 Yer İstanbul 15 Ocak 2021 #14 Hocam benim de 8'di ve böyleydi RAM takviyesi yaptım ben 24'e yükselttim 16 GB de rahat yetecektir kesenin ağzını açarsanız uğraşmanıza gerek kalmaz. Artı 0 Eksi
Hocam benim de 8'di ve böyleydi RAM takviyesi yaptım ben 24'e yükselttim 16 GB de rahat yetecektir kesenin ağzını açarsanız uğraşmanıza gerek kalmaz.
hemapp Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Bir Yalnızlıkta 15 Ocak 2021 #15 MODLOFFx dedi: Bilgisayarım boştayken bu kadar RAM kullanıyor, sizce normal mi? Eki Görüntüle 837825 Genişletmek için tıkla... Aslında çözümü çok basit services.msc kısmında bir sürü gereksiz servis var onları kapatmakla başlayabilirsin. Aslında 4 GB kullanım normal ama performansına etki edebilir bu yüzden RAM'i gereksiz kullananları kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
MODLOFFx dedi: Bilgisayarım boştayken bu kadar RAM kullanıyor, sizce normal mi? Eki Görüntüle 837825 Genişletmek için tıkla... Aslında çözümü çok basit services.msc kısmında bir sürü gereksiz servis var onları kapatmakla başlayabilirsin. Aslında 4 GB kullanım normal ama performansına etki edebilir bu yüzden RAM'i gereksiz kullananları kapatabilirsin.
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #16 Hocam bu benim arkada Chrome açık değerlerim. Bana biraz tuhaf geldi. Ve bu arada işlemci biraz yüksek kullanımda gözüküyor. Dosya Ekleri 2021.01.15-23.16.png 133,9 KB · Görüntüleme: 71 Artı 0 Eksi
Hocam bu benim arkada Chrome açık değerlerim. Bana biraz tuhaf geldi. Ve bu arada işlemci biraz yüksek kullanımda gözüküyor.
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #17 Hocam şu şekilde, SysMain. Windows Search. Windows Update. Faks. Telefon Daha sayamadığım birçok hizmetleri kapatınız youtubr üzerinde bürsürü video var. Artı 0 Eksi
Hocam şu şekilde, SysMain. Windows Search. Windows Update. Faks. Telefon Daha sayamadığım birçok hizmetleri kapatınız youtubr üzerinde bürsürü video var.
KS KS MODLOFFx Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #18 hemapp dedi: Aslında çözümü çok basit services.msc kısmında bir sürü gereksiz servis var onları kapatmakla başlayabilirsin. Aslında 4 GB kullanım normal ama performansına etki edebilir bu yüzden RAM'i gereksiz kullananları kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bu hizmetler hangileri? SysMain. Windows Search. Windows Update. Faks. Telefon bunları kapattım pek fazla fark etmedi. Artı 0 Eksi
hemapp dedi: Aslında çözümü çok basit services.msc kısmında bir sürü gereksiz servis var onları kapatmakla başlayabilirsin. Aslında 4 GB kullanım normal ama performansına etki edebilir bu yüzden RAM'i gereksiz kullananları kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bu hizmetler hangileri? SysMain. Windows Search. Windows Update. Faks. Telefon bunları kapattım pek fazla fark etmedi.
hemapp Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Bir Yalnızlıkta 16 Ocak 2021 #19 MODLOFFx dedi: Merhaba, bu hizmetler hangileri? SysMain. Windows Search. Windows Update. Faks. Telefon bunları kapattım pek fazla fark etmedi. Genişletmek için tıkla... bu linkte gereksiz servisler gösterilmekte ben xbox ile alakalı olanları da kapattım. Artı 0 Eksi
MODLOFFx dedi: Merhaba, bu hizmetler hangileri? SysMain. Windows Search. Windows Update. Faks. Telefon bunları kapattım pek fazla fark etmedi. Genişletmek için tıkla... bu linkte gereksiz servisler gösterilmekte ben xbox ile alakalı olanları da kapattım.
KS KS MODLOFFx Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #20 hemapp dedi: bu linkte gereksiz servisler gösterilmekte ben Xbox ile alakalı olanları da kapattım. Genişletmek için tıkla... Windows Defender kapanmıyor, bir kaynak var mı? Artı 0 Eksi
hemapp dedi: bu linkte gereksiz servisler gösterilmekte ben Xbox ile alakalı olanları da kapattım. Genişletmek için tıkla... Windows Defender kapanmıyor, bir kaynak var mı?