MODLOFFx Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bilgisayarım boştayken bu kadar RAM kullanıyor, sizce normal mi?
hemapp Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Bir Yalnızlıkta 16 Ocak 2021 #21 MODLOFFx dedi: Windows Defender kapanmıyor, bir kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Defender hariç gereksiz gördüğüm bütün servisleri devre dışı bıraktım veya elle seçeneğini seçtim. Artı 0 Eksi
MODLOFFx dedi: Windows Defender kapanmıyor, bir kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Defender hariç gereksiz gördüğüm bütün servisleri devre dışı bıraktım veya elle seçeneğini seçtim.
KS KS MODLOFFx Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #22 hemapp dedi: Ben Defender hariç gereksiz gördüğüm bütün servisleri devre dışı bıraktım veya elle seçeneğini seçtim. Genişletmek için tıkla... Şu anda boşta bu kadar kullanıyor. Bir de Bunlar açılıştan itibaren bu kadar RAM kullanıyor. Artı 0 Eksi
hemapp dedi: Ben Defender hariç gereksiz gördüğüm bütün servisleri devre dışı bıraktım veya elle seçeneğini seçtim. Genişletmek için tıkla... Şu anda boşta bu kadar kullanıyor. Bir de Bunlar açılıştan itibaren bu kadar RAM kullanıyor.
hemapp Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Bir Yalnızlıkta 16 Ocak 2021 #23 MODLOFFx dedi: Eki Görüntüle 838411 Şu anda boşta bu kadar kullanıyor. Bir de Eki Görüntüle 838410 Bunlar açılıştan itibaren bu kadar RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti virüs yazılımı Artı 0 Eksi
MODLOFFx dedi: Eki Görüntüle 838411 Şu anda boşta bu kadar kullanıyor. Bir de Eki Görüntüle 838410 Bunlar açılıştan itibaren bu kadar RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes anti virüs yazılımı