Bot ile kasılmış unranked hesap alınır mı?

Biraz şans işi gamesatışdan 2 yıl önce aldığım 3 tane hesap sapasağlam duruyor

Kendi hesabım dediklerim de unranked hesap alıp boostlatmak isteyenlerin hesapları. Benim hesabım masterda. Bu bahsettiklerim tamamen yepyeni hesaplar. Benim bireysel hesabım değil. K-D-A oranım sıralama maçlarında ortalama 15 ve üzeri olduğu için boostlama sırasında 10-0 win aldığımda istisnasız hep gold'a yerleşti hesaplar. 9-1 win aldığımda gold 4'e koymuştu. 10-0 da gold 2 veya 1'e atıyor. KDA, farm sayısı, verilen hasar, kule, objektif vs gibi şeyler de bunda etmen olabilir. Onların smurfluğunu bilemeyeceğim.

Tavsiye etmem riot affetmiyor Parana yazık boostlu bir hesap yerine bir döner ayranı tercih ederim

EUW'te 35 lvl kendi kastığım bir hesap var. Dereceli hiç girilmedi. İsterseniz 25 TL'ye satabilirim. Düşünürseniz detayları Discord'dan atabilirim.
The joker called you#0107

Ben bu zamana kadar hiç 10 win alıpta gold 1'e atanı görmedim. Ve Fresh Q'da çok script var.

1 haftada 30 level kasmak için hangi modda oynuyorsun? Aram veya botlara karşı mı 2 günde 6 level zor yaptım LoL oynamaktan kusacak seviyeye geldim.

1 haftada 30 level kasmak için hangi modda oynuyorsun? Aram veya botlara karşı mı 2 günde 6 level zor yaptım LoL oynamaktan kusacak seviyeye geldim.
Normal 5v5 rift. Günün galibiyeti için 1 sefer bot. Sonrasında rift devam. Fakat o dediğinde haklısın. Kusacak seviyeye geliniyor. Midesiz şekilde günde 20-25 oyun oynandığında 1 hafta sürüyor. İlk 3 gün xp boost kullanıyorum. Sonrası normal rift. 1 haftada bitiyor.

Alınmaz. Tertemiz satanlar var. Bot ile kasılmış almak saçma olur.
Sadece botlarla oynuyorsun. Kule eritecek mesela yorick alıp bi laneden yarıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…